Survivor spoiler ασυλια 21/6: Ποιος κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;
Survivor spoiler ασυλια 21/6: Ποιος κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;

Survivor spoiler ασυλια 21/6: Μετά την αποχώρηση και το αγώνισμα επάθλου, στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε ξανά αγωνίσματα για την ασυλία.

Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Survivor: Ελλάδα-Ρουμανία: Αυτή η ομάδα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο φαγητού!
Οι Ρουμάνοι δέχτηκαν με μία ανοιχτή αγκαλιά τους Έλληνες. Κόκκινοι και Μπλε αναμείχθηκαν και έβαλαν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο φαγητού που είχαν ανάγκη όλοι.

Στην Μπλε ομάδα αρχηγός των Ελλήνων ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και των Κόκκινων ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος υποσχέθηκε λίγο πριν τον αγώνα να… την πετσοκόψει.

Η αλήθεια είναι πως από την αρχή του αγώνα οι Κόκκινοι προηγούνταν δείχνοντας την υπεροχή τους και μάλιστα το σκορ έφτασε λίγο πριν το φινάλε στο 9-4 υπέρ των Κόκκινων.

Οι Μπλε έδειξαν να ανακάμπτουν για λίγο, όμως η τελική κουβέντα ήταν των Κόκκινων οι οποίοι και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού με τον τελευταίο πόντο στην ομάδα να τον δίνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor: Η ένταση ανάμεσα σε Κόρο και Ασημακόπουλο, η νοσταλγία για όσα έζησαν και τα δάκρυα!
Αρκετά φορτισμένα συναισθηματικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης καθώς εκτός από το γεγονός ότι για πρώτη φορά υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, είδαμε και πλάνα από το παρελθόν, τη ζωή των παικτών -και αυτών που έφυγαν και αυτών που παραμένουν- στην παραλία.

Όλοι οι παίκτες έκαναν μία μικρή αναδρομή σε όσα έχουν περάσει στο παιχνίδι και έδειξαν να αναπολούν με χαρά κάποιες στιγμές, με τον Ντάφυ φυσικά να είναι σε πρώτο πλάνο.

Όμως, ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος έχει ξεσπάσει και άλλη φορά επειδή το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Δε θέλω να το πάω προσωπικά και να πω πόσο μου έχουν λείψει τα παιδιά που έχουν φύγει, η Καρολίνα, ο Παύλος, η Νικολέττα κτλ. Θέλω να πω ότι μου έχουν λείψει οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χθες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που είχα έρθει και με καλωσόρισαν τα παιδιά. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση. Πως εκεί που ήμασταν σε μια παραλία η κόκκινη ομάδα ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλο αυτό τον πανικό.

Που ήταν τόσα άτομα εδώ, στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας.
To ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια πράγματα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των amigos την πρώτη, μου φαίνεται ότι έχει περάσει πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός και να μου μου έχουν λείψει όλοι οι δικοί μου αλλά μου φαίνεται σαν χθες η μέρα που ήρθα εδώ και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα πω στους δικούς μου. Δε ξέρω, είναι τόσα πολλά, είναι μια ζωή ολόκληρη, μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε πολύ λίγο” είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας ενώ μιλούσε, δείχνοντας πραγματικά στενοχωρημένος που όλη αυτή η τόσο δυνατή εμπειρία σύντομα φτάνει στο τέλος της.

Survivor: «Χείμαρρος» ο Μπάρτζης: «Ο Σάκης εκτός κάμερας με έβριζε – Παίζει θέατρο»!
Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος υπήρξε και ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου του παιχνιδιού μίλησε για τους συμπαίκτες του όπως ακριβώς τους έζησε όσο καιρό ήταν ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler ασυλια 21/6: Πώς αντέξατε όλη αυτή την πίεση; Υπήρξαν στιγμές που ή­σασταν μόνος εναντίον όλων…
«Ναι, και δεν ήταν για μια-δυο μέρες. Είχα στο μυαλό μου όλο αυτόν τον κόσμο που με βοη­θούσε να παραμένω στο παιχνί­δι κι αυτό με κρατούσε δυνατό. Για μένα ήταν ακόμη πιο δύσκο­λο, γιατί ήμουν μακριά από το παιδί μου, αλλά με τον αγιασμό του Αγίου Εφραίμ και με τη δύ­ναμη που μου έδινε ο κόσμος, τα κατάφερα».

Σας είδαμε πολλές φορές να αφήνετε πίσω σας όλα αυτά που σας «έσουρναν» και να ξαναμιλάτε μαζί τους. Πώς το καταφέρνατε αυτό;

«Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν. Επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και ο Θεός έχει διδάξει αγάπη, ακόμη κι αν γυ­ρίσω την πλάτη μου σε κάποιον που μου έχει κάνει πολλά, εύ­χομαι πάντα να είναι καλά. Έτσι μου έχει μάθει η οικογένεια μου κι έτσι θα συνεχίσω και στην υ­πόλοιπη ζωή μου».

Θεωρείτε ότι οι αποχωρήσεις του Τζέιμς και του Μπάρτζη άνοιξαν το δρόμο για κά­ποιους από τους amigos, που δεν είχαν ελ­πίδες να φτάσουν ως εδώ;

«Βέβαια, εννοείται αυτό. Μα, το είχα πει ότι ο Τζέιμς και ο Νίκος ήταν παίκτες τελικού. Του Νίκου του είχα πει να κάτσει κι ας ήταν τραυμα­τίας, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πάρει αυτός το έπαθλο. Οι άλλοι χάρηκαν όταν έφυγε, όπως και όταν έφυγε ο Τζέιμς».

Ο Αλέξης Παππάς θεωρείτε ότι είναι από τους παρεξηγημένους παίκτες;

«Σίγουρα. ο Αλέξης είναι ένα θετικό παιδί, κα­ταπληκτικό, που μου στάθηκε πολλές φορές. Έλεγε τη γνώμη του κι αυτός, δεν φοβόταν. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα είναι για πάντα φίλος. Είναι πάρα πολύ ωραίος τύπος κι αν έ­βλεπε κάτι άδικο, θα το έλεγε εκείνη τη στιγμή, όποιος κι αν ήταν απέναντί του. Έτσι είμαι κι εγώ και γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε κοντά».

Ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos; Ο Ηλίας;

«Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα παιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του για να τα πάρει μαζί του στα έπα­θλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλι­κίας -ήμουν ο μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι “Survivor” πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνι­στικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολου­θεί το ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό».

– Ο Ηλίας είναι τη μία μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς; Τη μια μέ­ρα φίλος και την άλλη εχθρός;

«Αυτό έχει δείξει. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι λίγο περί­εργο αυτό για τον Ηλία. Γενικά οι Amigos είχαν αυτή τη στάση.
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, αλλά ήταν όπου φυσάει ο άνεμος».

– Η Καρολίνα;

«Στην αρχή ήμασταν πολύ κο­ντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ όλοι οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλή­τρια πίστευα ότι μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό τη ρωτού­σα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει».

Survivor spoiler ασυλια 21/6: – Ο Ασημακόπουλος;
«Τον έχουν καταλάβει κι οι πέ­τρες πλέον. Είναι όπου φυσά­ει ο άνεμος, ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα. Ήμασταν πολύ καλά, δεν τον είχα κατα­λάβει, αλλά ευτυχώς μου έδειξε ο Θεός κάποια σημάδια. Είναι κρίμα για κάποια πράγματα που έχει κάνει, έχει βγάλει κακία χω­ρίς λόγο. Τον πείραζε πολύ που έχανε τα έπαθλα, που έχανε το φαγητό. Όλους μας πείραζε, αλλά αυτός ξεσπούσε υπερβο­λικά. Και ήταν αυτός, όταν ήμα­σταν μαζί στην Κόκκινη ομάδα, που μου έλεγε να μην παίξω για να κερδίσουμε. Λένε ότι δεν έ­παιζα. Υπήρχε πολλή πίεση από κάποιους για να μη γίνει αυτό. Εγώ ήξερα ότι είχε αντίκτυπο σε μένα, αλλά το έκανα γι’ αυ­τούς».

– Σας το ζητούσαν δηλαδή να μην παίξετε;

«Ναι, μου το ζητούσαν αρκετές φορές».

– Τους είδαμε όμως να κατηγο­ρούν τον Σάκη, όταν ήσασταν στην ίδια ομάδα και δεν παίζατε…

«Ναι, και πήραν και πέντε πόντους. Μα, το ίδιο έκαναν και όταν με κατηγόρησαν για το δώρο που θα τους έκανα. Τους είπα, αν ανοίξει η δουλειά και τραγουδήσω, θα σας κάνω κάποιο δώρο γιατί είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Τους είπα κάποια πράγματα από τη ζωή μου, όπως ότι έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, γιατί δεν το κρύβω και δεν είμαι κομπλεξικός, και μετά τα χρησιμοποίησαν εναντίον μου γιατί έχασαν ένα έπαθλο».

– Ο Κόρο;

«Είναι αυτό που έχετε δει. Πώς τον έχετε δει εσείς;».

Survivor spoiler ασυλια 21/6: Ποιος κερδίζει απόψε την 1η ασυλία;
Η μάχη για την πρώτη ασυλία θα γίνει απόψε.

Ο Σάκης έχει σαφές προβάδισμα, αλλά το οριστικό spoiler θα… έρθει σε λίγες ώρες.