19.4 C
Athens
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026

Σπαρακτικό σκίτσο δείχνει τον Άρη και την Κλαίρη ντυμένους στα λευκά στον τρούλο του ναού στη Σάμο

Must read

Σπαρακτικό σκίτσο δείχνει τον Άρη και την Κλαίρη ντυμένους στα λευκά στον τρούλο του ναού στη Σάμο

Γαμπρός και νύφη στην κορυφή του τρούλου

Τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψουν τον πόνο και την θλίψη που προκάλεσε στο πανελλήνιο, η είδηση για τον τραγικό θάνατο δύο ανήλικων παιδιών που καταπλακώθηκαν από παλιό κτίριο την στιγμή του ισχυρού σεισμού στη Σάμο.

Τα φονικά 6,7 Ρίχτερ προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο νησί, ενώ αρκετοί τραυματίες που χτυπήθηκαν από τοίχους που κατέρρευσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ρίγη συγκίνησης

Ο γνωστός σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος αποτύπωσε το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Σάμο, μέσα από ένα συγκλονιστικό σκίτσο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Στο σκίτσο φαίνονται οι σοβαρές ζημιές που υπέστη ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Καρλόβασι, ενώ στην κορυφή του τρούλου καθισμένοι ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στον θάνατο. Ντυμένοι γαμπρός και νύφη, το ζευγάρι που δεν κατάφερε ούτε ο θάνατος να τους χωρίσει, κοιτούν με αγάπη ο ένας τον άλλον και κρατιούνται από το χέρι.

«Κουράγιο Σάμο» έγραψε ο σκιτσογράφος Χρήστος Παπανίκος.

 

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα