Η EuroLeague έρχεται στην Κύπρο: 4 καλαθοσφαιρικοί κολοσσοί καταφθάνουν στις 9 Σεπτεμβρίου και υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα
Η EuroLeague έρχεται στην Κύπρο: 4 καλαθοσφαιρικοί κολοσσοί καταφθάνουν στις 9 Σεπτεμβρίου και υπόσχονται ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Διάσκεψη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες για το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» από τις 9 μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Γράφει η Θεοδοσία Κυριάκου

Το πάνελ της παρουσίασης απαρτιζόταν από τους διοργανωτές Πανίκο και Νικόλα Κωνσταντίνου, τον Δημήτρη Αλετράρη (διευθύνων σύμβουλο ΟΠΑΠ Κύπρου), τον Ανδρέα Μουζουρίδη (Πρόεδρο της ΚΟΚ), τον πατέρα του Νεόφυτου Χανδριώτη, στον οποίο είναι αφιερωμένο το τουρνουά καθώς επίσης και τον Ανδρέα Παρασκευά (υπεύθυνο του αθλητικού προγράμματος της Cablenet).

Το θέαμα που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές θα είναι μοναδικό αφού οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά αποτελούν μέρος της «αφρόκρεμας» του χώρου της καλαθόσφαιρας.
Η κάθοδος του Ολυμπιακού Πειραιώς, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Ζενίτ Αγία Πετρούπολης, στην Κύπρο θα αποτελέσει ένα υπερθέαμα που οι οπαδοί του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν.
Το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»,θα γίνει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» από τις 9 μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου και έχει προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν ήδη εξαντληθεί τα VIP εισιτήρια καθώς επίσης και μεγάλο μέρος των υπόλοιπων εισιτηρίων.
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το sold out ticket box ,σε όλα τα καταστήματα Stephanis Παγκύπρια και από τους Συνδέσμους Φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Περισσότερες πληροφορίες στο 70003232.

Κλείσε και εσύ τη δική σου θέση έγκαιρα ώστε να έχεις της ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

 

Μπορείς να ακολουθήσεις την Θεοδοσία Κυριάκου

στο Facebook ΕΔΩ   

στο Instagram EΔΩ

και Twitter  ΕΔΩ