Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Τι αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open, κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη θα έχουμε μια σύντομη μεταβολή του καιρού, καθώς θα συναντήσουμε βροχοπτώσεις προς την περιοχή της Θεσσαλίας και του βορειοδυτικού Αιγαίου, αλλά και στη βόρεια Εύβοια.
Από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα κινηθούν πιο δυτικά και θα επηρεάσουν κυρίως την κεντρική και δυτική Πελοπόννησο, ακόμη όμως και το κεντρικό και νότιο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο. Η αυριανή μέρα, ωστόσο θα είναι πιο φθινοπωρινή. Από την Πέμπτη αλλάζει και πάλι ο καιρός, καθώς βελτιώνεται αισθητά.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κατέληξε λέγοντας πως «τουλάχιστον μέχρι τις 18-20 του μήνα δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο. Η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη θα είναι λίγο διαφορετική».
Ο καιρός σήμερα από την ΕΜΥ: Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όμως από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη σε πολλές περιοχές λόγω ομίχλης.
Ισραήλ – Λίγο πριν την χερσαία επίθεση του στρατού στη Γάζα
Ποιο μέρος του σώματός μας παραμένει ζωντανό για χρόνια μετά το θάνατό μας
Ελλάδα: 700.000 άτομα δεν έχουν αρκετό φαγητό – Στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ