15.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

ΕΦΕΤ: Εντοπίστηκε αλλεργιογόνος ουσία σε μπισκότα γνωστής εταιρείας

Must read

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προειδοποιεί όσους έχουν αλλεργία στο αυγό να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, ύστερα από σχετικούς ελέγχους στα συγκεκριμένα μπισκότα διαπιστώθηκε ότι σε μία παρτίδα περιείχαν αλλεργιογόνο ουσία (αυγό), ενώ αυτή δεν επισημαίνεται στο κουτί.

 

Πρόκειται για το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.»

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για τα VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στο αυγό και έχουν προμηθευτεί το προϊόν VEGANO – ΦΥΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΠΙ, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 13-5-2024 και αριθμό παρτίδας LOT051306, που παράγεται από την εταιρεία «Βιομηχανία Μπισκότων Βιολάντα Α.Ε.», με έδρα το 6ο χιλ. Τρικάλων – Καρδίτσας, να μην το καταναλώσουν καθώς, κατά την διάρκεια ελέγχων του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε ότι περιείχε αλλεργιογόνο ουσία (αυγό).
Επειδή το εν λόγω προϊόν δεν φέρει σχετική με το αυγό ένδειξη στην επισήμανση, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα