13.3 C
Athens
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Ζώδια σήμερα 28/06 Προετοιμαστείτε κατάλληλα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

 Η Σελήνη φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων το μεσημέρι προετοιμάζοντας το έδαφος για την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Καλό θα είναι σήμερα να μην επενδύσετε σε σημαντικές δράσεις μιας και κλείνει ο Σεληνιακός μήνας και δεν υπάρχει η απαιτούμενη ενέργεια, ωστόσο δίνονται ιδέες για αυτό που θα ακολουθήσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα δείξε ξανά από μια διαφορετική οπτική. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη περίοδο σκεπτόμενη/ος τρόπους να νιώσετε περισσότερο ασφαλής.

Για τους Ταύρους, σε θέματα επικοινωνίας μπορείτε να εστιάσετε σήμερα μεταφέροντας τα μηνύματα και τις σκέψεις σας στους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Νέες ευκαιρίες δίνονται μέσα από την ανταλλαγή ιδεών ιδιαίτερα από αύριο και μετά.

Για τους Διδύμους, με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ασχολείστε σήμερα και ανάγκες οι οποίες έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Πεποιθήσεις παλαιωμένες δίνεται η ευκαιρία να μείνουν πίσω αφήνοντας χώρο για καινούργια πράγματα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας δίνει μια μικρή γεύση για τα στοιχήματα που πρέπει να βάλετε αύριο στη Νέα Σελήνη. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και εμπιστευτείτε την οδό που σας δείχνει η διαίσθησή σας να ακολουθήσετε.

Για τους Λέοντες, βαθύτερα συναισθήματα και διάφορες σκέψεις προκύπτουν σήμερα και εσείς θα πρέπει να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του αλλά καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις ώστε να έρθει γρηγορότερα το αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Είναι σημαντικό να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που πραγματικά έχει δυνατότητα επέκτασης και να σκεφτείτε την επιλογή της συνεργασίας παρά να πορευτείτε μόνη/ος σας.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και καλό θα είναι να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία γιατί δεν είναι σίγουρο πότε θα ολοκληρωθούν. Δώστε την ενέργεια σας και κάντε ότι καλύτερο από μέρους σας ώστε να είστε ήσυχη/ος με τη συνείδησή σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει μετά την αυριανή Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Κάντε έναν καλό διαχωρισμό, βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε να οργανώνεστε κατάλληλα τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο.

Για τους Τοξότες, διάφορες εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες οι οποίες ενδέχεται να χρειαστεί αρκετή ενέργεια από μέρους σας. Σήμερα σεβαστείτε τις δυνάμεις, τις αντοχές σας και εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας.

Για τους Αιγόκερους, η αυριανή Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα απέναντί σας στο ζώδιο του Καρκίνου και σήμερα μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές δικές σας ανάγκες παίρνετε μία πρώτη γεύση. Δώστε σημασία σε ότι κινητοποιείται και το βλέπετε πιο αναλυτικά από αύριο και μετά.

Για τους Υδροχόους, ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα χρειαστεί να δώσετε την ενέργειά σας. Μιλήστε και δράστε με οδηγό την καρδιά και τα συναισθήματά σας αρκεί να τα φιλτράρετε μέσα από τη λογική.

Για τους Ιχθύες, δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσάς με την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζοντας από σήμερα σιγά σιγά να έρχεστε σε επαφή περισσότερο μέσω σκέψεων που κάνετε. Εστιάστε σε ότι πραγματικά μπορεί να αναπτυχθεί και ταυτόχρονα σας αναζωογονεί.

astroguide.gr

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα