13.7 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 09/08 Τάση να δράσετε Υπερεγωτικά – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μας ωθούν να ακολουθήσουμε μια οδό, ένα πρόγραμμα, το οποίο θα μας δώσει με τον οποιοδήποτε τρόπο ικανοποίηση. Οι αποσπάσεις θα είναι παρούσες καθώς και η τάση να δράσουμε εγωκεντρικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κάντε μια καλή εκτίμηση των δεδομένων και δείτε την αναγκαιότητα της όποιας δράσης αποφασίσετε να κάνετε. Δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά ειδικά αν υπάρχουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σας απασχολούν αυτές τις ημέρες.

Για τους Ταύρους, σήμερα σας δίνονται πολλές ευκαιρίες και διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσετε κάτι που θέλετε. Ωστόσο, η ημέρα ζητά αφοσίωση, αντικειμενική στάση, δουλειά και ρεαλισμό για να φέρετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τη θέση σας απέναντι σε μια κατάσταση. Μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα, αντικειμενικά, ανεξάρτητα τις δικές σας συναισθηματικές φορτίσεις και αν νιώσετε κούραση καλύτερα να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω από όσο αντέχετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα και μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθεί να μελετήσετε και να εξετάσετε καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με άλλους ανθρώπους. Προσεγγίστε τα πράγματα με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο ώστε να ξεπεραστούν ευκολότερα τυχόν δυσκολίες.

Για τους Λέοντες, σήμερα εστιάστε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και σκεφτείτε νέους τρόπους να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Είναι σημαντικό να κρατήσετε μια σταθερή θέση προς αυτή τη κατεύθυνση και να μην επηρεαστείτε από ανθρώπους γύρω σας. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

Για τους Παρθένους, σήμερα έχετε το πλεονέκτημα να εκμεταλλευτείτε τα δεδομένα και να δράσετε προς μια οδό η οποία θα έχει εξέλιξη. Συγκεντρωθείτε σε ότι σας γεμίζει χαρά και κυρίως σε ότι έχει περιθώριο επέκτασης. Σταθείτε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικό χαρακτήρα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα διάφορα πράγματα μπορεί να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και εσείς θα πρέπει να «μαντέψετε» τί είναι αυτό το οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Αν νιώθετε κούραση να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία καλύτερα να μην το κάνετε εξαρχής. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ηρεμήσει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μην φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά γιατί είναι σίγουρο πως θα το έχετε μελετήσει καλά και θα έχετε οργανωθεί κατάλληλα. Μπορεί να νιώσετε κάπως συναισθηματικά ευάλωτη/ος ωστόσο μάλλον είναι περισσότερο μια δική σας αίσθηση και η ανάγκη σας να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα επηρεάσει τις δράσεις και την αποτελεσματικότητά σας.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα αν είστε σε διακοπές ή όχι οι σκέψεις σας σήμερα τρέχουν σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Κατανοείτε πως η επιμονή και η υπομονή είναι ο μόνος τρόπος για να είστε αποτελεσματική/ός και να υπάρξουν και οι ανάλογες απολαβές.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας θέλουν στο επίκεντρο των καταστάσεων. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και να διανύετε περίοδο διακοπών με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε αυτή τη στιγμή να επενδύσετε σε δράσεις που αφορούν το μέλλον σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα κινηθείτε όσο πιο σταθερά και απλά γίνεται χωρίς να πιέσετε πράγματα, καταστάσεις και κυρίως τον εαυτό σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους, χωρίς πιέσεις και χωρίς απαιτήσεις. Ότι είναι να έρθει ας έρθει.

Για τους Ιχθύες, έντονη δυναμική έχει η σημερινή ημέρα και θα μπορέσετε να επωφεληθείτε τα μέγιστα αν συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε. Ελάτε σε επαφή με οτιδήποτε έχει περιθώριο ανάπτυξης και μπορεί να βοηθήσει το κοινωνικό σας στάτους.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα