20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 03/11 Εμπιστευτείτε Τη Διαίσθηση σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και οι θετικές της όψεις με τους Ερμή/Ήλιο/Αφροδίτη φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα, επιθυμίες και προσωπικές ανάγκες οι οποίες μπορεί να είχαν μείνει λίγο πίσω το τελευταίο διάστημα. Ακούστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονη και υποστηρικτική στις αποφάσεις σας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε πως διανύουμε περίοδο Εκλείψεων, ο Άρης είναι ανάδρομος, οπότε χρειάζονται οριοθετημένα βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας όσο πιο χαλαρά γίνεται σεβόμενη/ος τους χρόνους και τις αντοχές σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει σε ψυχικό επίπεδο παρά να δώσετε τη δυναμική σας σε κάτι που υπάρχει το ρίσκο να μπείτε σε διλλήματα.

Για τους Ταύρους, κοινωνικές εξελίξεις και δραστηριότητες φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που έρχεται. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικά δρώμενα είναι σημαντική και η επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινό στόχο μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα σήμερα προχωρήστε τα με προσοχή και με ευέλικτη στάση. Η παρότρυνση θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις περισσότερο σφαιρικά αντί να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Κοιτάξτε τη μεγάλη εικόνα και βάλτε περισσότερο συναίσθημα στις δράσεις σας.

Για τους Καρκίνους, ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη περίοδο σας δίνεται σήμερα και να εξερευνήσετε νέα επίπεδα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τώρα αλλά κοιτώντας το μέλλον ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε πώς θα ήταν καλύτερο να πράξετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, δύσκολη στιγμή για πριγκίπισσες και πρίγκιπες μιας και τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν τα πάνω κάτω. Δώστε σημασία σε βαθύτερες επιθυμίες σας οι οποίες κινητοποιούνται σήμερα και αφήστε ότι δεν «λύνεται» για μια άλλη στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας βοηθώντας να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, μέρη και πράγματα τα οποία έχετε για κάποιον λόγο στη καρδιά σας. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια στον συγκεκριμένο τομέα και αφεθείτε στη στιγμή. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρές χειρονομίες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται ο τομέας της καθημερινότητάς σας ή της εργασίας σας να σας απασχολήσει με κάποιον τρόπο γιαυτό προχωρήστε το πρόγραμμά σας χαλαρά. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει νοητικά ακόμη και σωματικά και προσέξτε την υγεία σας σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Σκορπιούς, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα η σημερινή γιαυτό μην αφήσετε ευκαιρίες που προκύπτουν ανεκμετάλλευτες. Ακόμη και αν δεν προκύψουν, δημιουργείστε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχει ανάπτυξη σε ένα δημιουργικό εγχείρημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δίνοντας τη δυναμική σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, μικρές τροποποιήσεις μπορείτε να κάνετε σήμερα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για άλματα μιας και διανύουμε περίοδο Εκλείψεων και ο Άρης είναι ανάδρομος, ωστόσο μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν.

Για τους Αιγόκερους, νέες σκέψεις, ιδέες και επαφές με άλλα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν πάνω σε κάτι που ασχολείστε αυτό το διάστημα και δίνετε τη δυναμική σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που περνάτε τα μηνύματά σας. Θα πρέπει να είστε όσο πιο κατανοητή/ός γίνεται και σε επαφή με την ευαίσθητή σας πλευρά.

Για τους Υδροχόους, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση προσπαθήστε σήμερα να έρθετε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Μην αφήσετε τίποτα και για κανέναν λόγο να σας αποθαρρύνει. Κρατήστε σταθερά τις ισορροπίες σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις θετικές της όψεις με τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε βήματα μπροστά σε κάτι που θέλετε πολύ αυτή τη στιγμή. Μπορεί τα εμπόδια να είναι υπαρκτά ωστόσο υπάρχει η εύνοια και η θέληση να το κάνετε

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα