12.2 C
Athens
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Ζώδια 26/07 Αναλογιστείτε αν λαμβάνετε συναισθηματική τροφή – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου μας ωθεί να δώσουμε σημασία σε θέματα καρδιάς και σε ότι μας ενώνει με τους άλλους ανθρώπους παρά σε ότι μας απομακρύνει από αυτούς. Τα συναισθήματα μπορεί να είναι σε αναβρασμό αλλά είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να αναλογιστούμε αν λαμβάνουμε συναισθηματική τροφή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 2 ημέρες. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς στους συγκεκριμένους τομείς και να προσπαθήσετε να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να νιώθετε ασφαλής και κυρίως όμορφα.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία και οι επαφές σας σήμερα και αύριο είναι σημαντικές και νέα μηνύματα θα έρθουν και θα βοηθήσουν στις σκέψεις σας. Μεταφέρετε τις ιδέες σας και ανταλλάξτε πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο. Κοντινά ταξίδια ευνοούνται.

Για τους Διδύμους, αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις αξίες σας σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο. Δώστε χώρο στους συγκεκριμένους τομείς και είναι σίγουρο πως πεποιθήσεις οι οποίες δεν είναι πια χρήσιμες στη ζωή σας μπορείτε αυτή τη στιγμή να τις αφήσετε στην άκρη.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη το ζώδιό σας σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να αναγνωρίσετε νέους τρόπους για να προβάλετε τα ταλέντα σας. Εστιάστε στις δεξιότητές σας οι οποίες μπορούν αυτή τη στιγμή να εξωτερικευτούν μέσα από δικά σας εγχειρήματα και εκπλήξτε τα πλήθη.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να δείξετε αγάπη και να δώσετε φροντίδα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή σας. Αυτή η ενέργεια θα είναι ευεργετική όχι μόνο για αυτούς που θα λάβουν την βοήθειά σας αλλά και για εσάς που θα τη προσφέρετε μέσα από τη καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας θέλουν στις επάλξεις δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για να προβάλετε τις ικανότητές σας. Οι σκέψεις θα πρέπει να φιλτράρονται μέσα από βαθύτερές σας ανάγκες και άτομα του περιβάλλοντός σας θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν σήμερα και θα πρέπει να κάνετε τους κατάλληλους χειρισμούς ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ των υποχρεώσεων που έχετε και των επιθυμιών σας. Ο σεβασμός στις προσωπικές σας ανάγκες είναι σημαντικός ανεξάρτητα το φόρτο εργασίας ή μιας άλλης δραστηριότητας η οποία παίρνει την ενέργειά σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές επιρροές σήμερα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές αν σταθείτε σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν περιθώριο βελτίωσης και ανάπτυξης. Κρατήστε ενεργή την ελπίδα και το όραμά σας και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπο να φτάσετε τους στόχους σας ανεξάρτητα τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα και αύριο ενδέχεται να σας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις σχετικά με επιθυμίες και στόχους που βάζετε αυτή τη περίοδο. Βάλτε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά, ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη για την οποιαδήποτε δράση, να ξεκινήσει η Νέα Σελήνη, ώστε να είναι ευκολότερη ή πιο σίγουρη η επίτευξη.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντί σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα στα οποία χρειάζεται να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους είτε σε επαγγελματικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι αλήθεια πως έχετε την ικανότητα να ηγηθείτε σε πολλά πράγματα ωστόσο αυτή τη στιγμή θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα σε συνεργασία παρά αν λειτουργήσετε αυτόνομα.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές επιρροές εντείνουν την ανάγκη σας για δημιουργία και επέκταση και είναι στο χέρι σας αν θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Εξετάστε τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και επιλέξτε να δώσετε τη δυναμική σας σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κινηθείτε σε δημιουργικές οδούς και να παράγετε όμορφα δημιουργήματα είναι έντονη σήμερα και μπορεί να σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε πραγματικά με κάτι που θα σας αναζωογονήσει σε πολλά επίπεδα. Η συνεισφορά σας όπου σας ζητηθεί θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

astroguide.gr

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα