12.9 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 04/08 Ερμής στην παρθένο – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 25 Αυγούστου βοηθώντας στη βελτίωση και αποκατάσταση θεμάτων και καταστάσεων που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην καθημερινή μας ρουτίνα. Θα μας δώσει την ευκαιρία να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που νοιαζόμαστε και να πάρουμε στήριξη από τους ανθρώπους που εκτιμάμε. Η ώθηση προς την ολοκλήρωση μέσω πρακτικών συμβουλών και λύσεων θα είναι αισθητή αυτό το συγκεκριμένο διάστημα και θα είναι ευκολότερο να διακρίνουμε τί πρέπει να κρατήσουμε και τί πρέπει να αφήσουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών φαίνεται πως το μυαλό σας λειτουργεί περισσότερο επιχειρηματικά ή ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε ότι εργαλεία έχετε στα χέρια σας και να οργανωθείτε με τον καταλληλότερο τρόπο.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να συγκεντρώσετε πληροφορίες οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για κάτι που θέλετε να κάνετε άμεσα θα είναι αισθητή με τον Ερμή στην Παρθένο μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Αυτή η θέση του Ερμή θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τα δεδομένα με ακρίβεια, στεκόμενη/ος στις απαραίτητες λεπτομέρειες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Οι αναπροσαρμογές θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν να σταθείτε πιο κατάλληλα τοποθετημένη/ος στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Καρκίνους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου η επικοινωνία διευκολύνεται. Νέα άτομα μπαίνουν στον κύκλο σας και μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις προς δημιουργικούς νέους στόχους. Κοντινά ταξίδια ευνοούνται και θα υπάρχει γενικότερα μια κινητικότητα η οποία θα σας αναζωογονήσει.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλειά σας φέρνει ο Ερμής μέχρι περίπου το τέλος Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου. Το συγκεκριμένο διάστημα μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις και να σταθείτε στα ψιλά γράμματα, τα οποία μια άλλη στιγμή θα είχατε προσπεράσει. Εξετάστε οτιδήποτε νέο προκύπτει λεπτομερώς.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής θα ταξιδεύει στο ζώδιό σας μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου φέρνοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν κυρίως στα βήματα που θέλετε να κάνετε. Νέοι τρόποι αυτό-βελτίωσης θα σας δώσουν ώθηση και θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση πραγμάτων τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά προς διευθέτηση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής συνδέεται με το μυαλό, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι χρειάζεται λεπτομέρεια και πρακτικότητα για να ολοκληρωθεί. Οι σκέψεις μπορεί να είναι αρκετές και να υπάρξει η τάση να μπερδευτείτε, ωστόσο η λογική σειρά που εφαρμόζετε σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας βγάλει από διλλήματα.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο θα λειτουργήσει ευνοϊκά ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Θα σας δώσει την εύνοια να βρείτε χρήσιμες λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και θα φέρει ανθρώπους κοντά σας οι οποίοι θα μπορέσουν να σας στηρίξουν ηθικά αλλά και πρακτικά.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Με τη βοήθεια αυτής της θέσης του φτερωτού Ερμή θα μπορέσετε να φιλτράρετε τις καταστάσεις καλύτερα ώστε να επιλέξετε να ασχοληθείτε με τις πιο συμφέρουσες. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου. Οποιαδήποτε μεθοδολογία χρησιμοποιείτε μπορεί να βελτιωθεί και να κατευθυνθείτε με ακόμη πιο καλό πλάνο και οργάνωση στην οδό που θα σας φέρει επιτεύξεις.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου μπορεί να σας βάλει να κάνετε εσωτερικές διεργασίες ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου είναι σίγουρο πως θα βγείτε όχι μόνο κερδισμένη/ος αλλά και πιο σίγουρη/ος για τα βήματα που κάνετε. Προσοχή τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής απέναντί σας, το ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου τέλος Αυγούστου ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις και φιλίες σας. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και μέσω επαφών και συζητήσεων μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μεταξύ σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα