20 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

ΖΩΔΙ 08/11 ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Must read

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις, απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Επίσης, με τις Εκλείψεις κλείνουν εκκρεμότητες. Η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλουμε να νιώθουμε σε συναισθητικό ή/και υλικό επίπεδο. Μας ζητά να επιστρέψουμε στις βασικές αξίες αφήνοντας την πολυπλοκότητα και να προσαρμοστούμε σε ότι νέο έρχεται μπροστά μας δημιουργώντας ακόμη και μια νέα πραγματικότητα. Η συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου συνδυαστικά με τον Άρη ανάδρομο διογκώνουν την ανάγκη να γίνουν πράγματα άμεσα αλλά εντείνουν ταυτόχρονα την δράση με παρορμητική και ανυπόμονη διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί γενικότερα να μην είστε από τους ανθρώπους που εστιάζετε στον συναισθηματικό ή υλικό πλούτο με την ευρύτερη έννοια ωστόσο η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας φέρνει σε επαφή με θέματα «ασφάλειας». Είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγων δικών σας αναγκών που αναβλύζουν αυτή τη περίοδο από το ασυνείδητό σας έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς και δίνονται ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και αλλαγές. Κρατήστε όσο μπορείτε περισσότερο διαλλακτική στάση.

Για τους Ταύρους, είστε στο επίκεντρο των πλανητικών επιρροών αυτό το διάστημα λόγω των Εκλείψεων οπότε είναι λογικό να βρίσκεστε σε αναβρασμό. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας ενεργοποιεί τομείς που σχετίζονται με τις κτήσεις, τις υλικές απολαβές και γενικότερα την ανάγκη να πάρετε το έλεγχο των καταστάσεων που σας αφορούν άμεσα. Η διαλλακτική στάση θα λειτουργήσει βοηθητικά στις προσπάθειές σας και καλό θα είναι να εστιάσετε στην εικόνα και την προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας αυτή τη στιγμή, αφήνοντας στην άκρη μη ουσιώδη πράγματα και φορτίσεις άνευ σημαντικού αντικειμενικά λόγου.

Για τους Διδύμους, η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει πολλές σκέψεις και έντονα συναισθήματα τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι η «λογική» σας σκέψη είναι αρκετή για να ταξινομηθούν. Δώστε χώρο στις καταστάσεις πριν πάρετε αποφάσεις και εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό να γίνει άμεσα. Επίσης, οι εμπνεύσεις που έχετε αυτή τη στιγμή μπορούν να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά στις υποθέσεις που είναι ανοιχτές προς τακτοποίηση είτε αφορά επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα φέρνει την επιφάνεια η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ακόμη και αν τα φέρνει έμμεσα. Σας θυμίζει πως είναι σημαντικό να είστε προσανατολισμένη/ος στο στόχο σας και μπορείτε να προχωρήσετε βήματα μπροστά με την βοήθεια και στήριξη άλλων ανθρώπων ή/και ομάδων. Μια αναγεννησιακή κατάσταση φέρνει η συγκεκριμένη περίοδος γιαυτό αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που δίνονται, με το χέρι στη καρδιά.

Για τους Λέοντες, σε διάφορους τομείς εστιάζουν τη δυναμική τους οι συγκεκριμένες Εκλείψεις και ειδικά η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας φέρνει σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες χρειάζεται να τακτοποιηθούν άμεσα, αλλά χωρίς βιασύνη. Η ανυπομονησία είναι μέρος αυτής της περιόδου αλλά δεν θα είναι βοηθητική. Εστιάστε στο αποτέλεσμα που καθορίζει το έργο και τη δυναμική που έχετε δώσει, ανεξάρτητα τις προθέσεις σας γιατί αυτή τη στιγμή αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο Άρης ανάδρομος να φέρνει τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς ωστόσο η φύση της συγκεκριμένης Σεληνιακής Έκλειψης σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και σε βάθος χρόνου. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και με θάρρος υπερασπιστείτε ότι οικοδόμημα έχετε με κόπο χτίσει έως τώρα. Η γνώση και η εμπειρία που έχετε αποκομίσει θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου έχει βαθύτερα μηνύματα για εσάς ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Το σημαντικότερο όλων είναι το να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας ικανότητες, δυνάμεις και δεξιοτεχνίες. Να πιστέψετε στις δυνατότητες που η ίδια/ο ίδιος έχετε και στη δράση την οποία μπορείτε να κάνετε μόνη/ος χωρίς επιβεβαιώσεις από άλλους ανθρώπους κατά πόσο δράτε ή όχι σωστά. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας και τις δικές σας αντοχές.

Για τους Σκορπιούς, η Σεληνιακή Έκλειψη σήμερα γίνεται απέναντί σας φέρνοντάς σας στο επίκεντρο είτε λόγω γεγονότων από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Το σίγουρο είναι πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και θέματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης είναι κινητοποιημένα. Συνδέσεις οι οποίες δεν απαιτούνται λόγων συνθηκών αλλά έχουν πραγματικά ένα υγιές υπόβαθρο μπορούν να προχωρήσουν αυτή τη στιγμή σε σχέση με εκείνες που αντικειμενικά δεν χρειάζονται στο σήμερα της ζωής σας. Να είστε γενναιόδωρη/ος με τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά σας.

Για τους Τοξότες, εργασιακά ζητήματα και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στη καθημερινή σας ρουτίνα έχει ενεργοποιήσει η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου. Το σημαντικότερο μήνυμα που φέρνει αυτή τη στιγμή με κέντρο εσάς είναι να μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να εστιάσετε τη δυναμική σας σε ότι σας αναζωογονεί και μπορεί να σας τροφοδοτήσει με ενέργεια ακόμη και να βοηθήσει την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία που έχετε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Για τους Αιγόκερους, οι ευθύνες που έχετε αυτό το διάστημα είναι σίγουρα μεγάλες λόγω των πλανητικών δυναμικών και τη περίοδο Εκλείψεων που διανύουμε ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε πράγματα και για εσάς. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι ιδιαίτερα ευνοική αν καταφέρετε να εστιάσετε σε ότι σας εμπνέει, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες και να αναζητήσετε τρόπους για κάθε πιθανή αυτό-έκφραση αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να πάρετε χαρά από προσωπικά σας δημιουργήματα και να ψάξετε να βρείτε νέες πηγές οι οποίες μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω των απολαβών που αξίζετε.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη περίοδο είναι αλήθεια πως οι πλανητικές επιρροές σας βάζουν σε διλλήματα ή φέρνουν προκλήσεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να κάνετε σταθερά βήματα την ίδια στιγμή που μπορείτε να διατηρήσετε τη προσωπική σας ελευθερία. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος, ίσως περισσότερος από ότι υπολογίζετε, ωστόσο είναι σημαντικό να γίνουν και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα για να νιώθετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί νέους δίαυλους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Δίνονται ευκαιρίες μέσα από συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα να κινηθείτε πιο σωστά στην ήδη υπάρχουσα πορεία σας ή ακόμη και να αλλάξετε κατεύθυνση αν αυτό είναι το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο λόγω του Άρη ανάδρομου καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις μετακινήσεις σας και τις επαφές σας με συγγενικά άτομα.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα