13.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026

Survivor: Βγήκε στον τάκο και “πάγωσαν” όλοι οι αντίπαλοι

Must read

Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό το βράδυ της Κυριακής.

Εκεί, εκ νέου, τον πρώτο λόγο θα είχε η κόκκινη ομάδα η οποία και ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Κορονοϊός – Ωράριο καταστημάτων: Τι αλλάζει από σήμερα – Οι περιορισμοί που αίρονται

Έτσι, οι Διάσημοι θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούσαν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους και να τον… στείλουν με το ένα πόδι πιο κοντά στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους λοιπόν και βγήκε απρόσμενα στον τάκο είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Κάτι που αιφνιδίασε βεβαίως τόσο την ίδια όσο και σύσσωμη την απέναντι μπλε ομάδα που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα με βάση τη δυναμικότητα της παίκτριας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα