Survivor Spoiler: Αγώνισμα για γερά νεύρα – Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor 2021 - spoiler: Ποιος παίκτης θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του
Survivor 2021 - spoiler: Ποιος παίκτης θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του

Όπως είναι λογικό όσο προχωρά το Survivor τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως τα έπαθλα θα είναι πλέον πλουσιότερα, τη στιγμή που παίκτες μετά από τόσες εβδομάδες στο νησί δείχνουν να έχουν συνηθίσει την κατάσταση με την πείνα

Όπως είναι λογικό όσο προχωρά το Survivor τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως τα έπαθλα θα είναι πλέον πλουσιότερα, τη στιγμή που παίκτες μετά από τόσες εβδομάδες στο νησί δείχνουν να έχουν συνηθίσει την κατάσταση με την πείνα.

Την ίδια στιγμή, καθώς πλησιάζουμε προς τον τελικό του διαγωνισμού πρέπει να… ξεχωρίσουν οι καλοί από τους πολύ καλούς.

Ποιοι κερδίζουν στο αγώνισμα επάθλου
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας nassosblog.gr, την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ διαφορετικό αγώνισμα.

Μάλιστα και σε αυτό το αγώνισμα νικητές του επάθλου φαγητού θα είναι οι Μπλε.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα ο αγώνας θα είναι «ντέρμπι» με τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη με 10-7.

Απείλησαν να αποχωρήσουν Τζέιμς και Μπάρτζης – Η «έκρηξη» του Ατζούν
Λογικό είναι μετά από τόσο καιρό παραμονής στο νησί της Καραϊβικής, η κούραση και οι κακουχίες να δημιουργούν εύκολα εντάσεις- πολλές από αυτές έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα, άλλες, και ίσως οι πιο σοβαρές, έμειναν κρυφές.

Μια από αυτές συνέβη πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το παιχνίδι. Το πρόβλημα αυτή τη φορά είχε ξεκινήσει μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά.

Μετά λοιπόν από όσα είχαν γίνει, είχαν τοποθετηθεί σωματοφύλακες στην παραλία, προκείμενου να προσέχουν τους «άτακτους» Έλληνες, γεγονός που είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια τόσο των Κόκκινων όσο και των Μπλε.

Κάποια στιγμή, οι σωματοφύλακες αυτοί κατηγόρησαν στην Παραγωγή τους Έλληνες συνεργάτες της Acun Medya ότι έδιναν κρυφά φαγητό στους παίκτες! Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι είχαν αδιάσειστες αποδείξεις αφού τους είχαν βιντεοσκοπήσει με τα κινητά τους. Τελικά, όμως αυτό που έδειχναν τα επίμαχα βίντεο ήταν να τους δίνουν καρύδες, κάτι που δεν παραβίαζε τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας znews.gr, αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε μια μεγάλη έκρηξη από δίδυμο Νίκου Μπάρτζη – Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι απείλησαν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι αν δεν απομακρύνονταν οι ξένοι σωματοφύλακες που είχαν εχθρική στάση απέναντί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ατζούν, μόλις πληροφορήθηκε για τις απειλές των παικτών της μπλε ομάδας, εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος στο Συμβούλιο του νησιού και τους είπε ότι τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις δεν είναι αποδεκτές και όποιος δεν συμμορφωθεί μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Παρά τη φαινομενικά αδιάλλακτη και αυστηρή στάση του μπροστά στους παίκτες, η εντολή που δόθηκε ήταν διαφορετική, αφού η Παραγωγή κλήθηκε να ηρεμήσει τον Νίκο και τον Τζέιμς απομακρύνοντας τελικά τους bodyguards. Σύμφωνα πάντα με το znews.gr, εκεί μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους πληροφορήθηκαν ότι είναι αρκετά δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό, γεγονός που τους ικανοποίησε ιδιαίτερα.