20.7 C
Athens
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026

Στο νοσοκομείο ο γιος του Αλέξη Τσίπρα

Must read

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/03) στο νοσοκομείο ο μεγάλος γιος του Πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

Ο Φοίβος, ο γιος του Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο, καθώς είχε ένα μικροατύχημα στο προαύλιο του σχολείου.AdTech Ad

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ στην Πλάκα, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Ιασώ Παίδων». Εκεί κρίθηκε απαραίτητο να κάνει ράμματα πάνω από το φρύδι του.
Για προληπτικούς λόγους ο μικρός θα μείνει 24 ώρες στο νοσοκομείο.

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα