Ντόναλντ Τραμπ: Θα ανακοινώσει μια «σημαντική ανακάλυψη» για τον κορονοϊό

Must read

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 6 το απόγευμα της Κυριακής ( 01:00 το πρωί ώρα Ελλάδας)
Σε ανακοίνωση μιας «σημαντικής ανακάλυψης» όσον αφορά την θεραπεία του κορονοϊού, θα προχωρήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου.

 

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 6 το απόγευμα της Κυριακής ( 01:00 το πρωί ώρα Ελλάδας)

Ο Aμερικανός πρόεδρος θα κάνει την ανακοίνωση μαζί με τον Γραμματέα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Άλεξ Αζάρ και τον διευθυντή της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Στίβεν Χαν.

«Συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο @realDonaldTrump αύριο στις 18:00 σχετικά με μια σημαντική θεραπευτική ανακάλυψη για τον ιό της Κίνας. Ο γραμματέας Azar και ο Δρ Hahn θα παρευρεθούν », δημοσίευσε στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι ΜακΕνάνι.

Στις ΗΠΑ έχουν σημειωθεί σχεδόν 5.679.000 κρούσματα της πανδημίας, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 176.392 άνθρωποι, προκαλώντας σημαντική υποχώρηση των ποσοστών του Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

 

Νέα δεδομένα: Η αλλαγή στα σχολεία μετά το σημερινό ρεκόρ κρουσμάτων

 

Βάσεις 2020: Ιστορικό χαμηλό στην Ιατρική – Ο κορονοϊός… αλλάζει τις επιλογές των υποψηφίων

 

SOS από τους γιατρούς: Πάμε για 1.000 κρούσματα τη μέρα – Η χαλαρότητα και το lockdown

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα