Τούρκος αξιωματούχος είπε πως υπήρχαν προβλήματα με το πρωτόκολλο όσον αφορά τη συμμετοχή του Ερντογάν στη σύνοδο για το κλίμα – Η τουρκική προεδρία δεν έδωσε καμία επίσημη εξήγηση
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επέστρεψε αεροπορικώς στην Τουρκία νωρίς σήμερα το πρωί, αντί να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Η τουρκική προεδρία δεν έδωσε καμία επίσημη εξήγηση για την απρόσμενη επιστροφή του αρχηγού του κράτους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Πρεμιέρα για το my data – Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις
- Κλείδωσαν: Αυτά είναι τα 3 μέτρα για ανεμβολίαστους μετά την έκρηξη κρουσμάτων
- Facebook – Αλλάζει και έρχεται το Meta: Η ελληνική λέξη πίσω από το Facebook
- Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι γονείς της 16χρονης – Μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε 7 ημέρες
Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters υπό τον όρο να μην κατονομαστεί είπε πως υπήρχαν προβλήματα με το πρωτόκολλο όσον αφορά τη συμμετοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σύνοδο. Δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια.











