Κρούσματα σήμερα – Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα,Πέμπτη 10/06/2021, ο ΕΟΔΥ ενημερώνει για τα νέα κρούσματα κορονοϊου στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.
Τι διαβάζεται περισσότερο τώρα…
- Τι αλλάζει από το Σάββατο στη ζωή μας: Χαλαρώνουν κι άλλο τα μέτρα
- Γιάννης Βλαχογιάννης & αλγόριθμος EVA εναντίον της πανδημίας
- Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver» κατέθεσε ο σύζυγος της Καρολάιν
- Κορονοϊός: Συναγερμός στον ΕΟΔΥ – Φόβοι για κρούσματα με Ινδική μετάλλαξη
- Euro 2020 – Δείτε όλο το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων
- Κοινωνικός τουρισμός 2021 ΟΑΕΔ. Ξεκινούν οι αιτήσεις των δικαιούχων
Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται γνωστός και ο αριθμός των θανάτων, αλλά κι εκείνων των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ διασωληνωμένοι.
Κορονοϊός: Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΟΔΥ
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Ιουνίου 2021 (ώρα 15:00).
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 781, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 413.170 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.
Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 31 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.523 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας:
Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).
Περισσότερα σε λίγο…













