Κορονοϊός: Συναγερμός και στις Σέρρες για κρούσματα σε γάμο

Must read

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τον γάμο με μετάδοση κορονοϊού, αναστάτωση επικρατεί και στις Σέρρες με παρόμοια περίπτωση.

 

 

''ΒΟΜΒΑ'' διασποράς Κορονοϊού ο γάμος στη Θεσσαλονίκη - Νέα στοιχεία

‘Επειτα από γάμο και γλέντι σε χωριό των Σερρών βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο αδερφός του γαμπρού και δύο ξαδέρφια τους από την Αθήνα.

Ο κόσμος ήταν πολύς είπε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” ο νομίατρος Σερρών Αναστάσιος Αναστασιάδης κάνοντας γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση.

“Έχουμε ζητήσει καραντίνα για τους καλεσμένους”, σημείωσε εκτιμώντας πάντως ότι η διασπορά δεν θα είναι μεγάλη δεδομένου ότι το γλέντι έγινε σε εξωτερικό χώρο, μάλλον το κρούσμα μηδέν ήταν το ζευγάρι από την Αθήνα που ήρθε λίγο πριν από τον γάμο και έφυγε αμέσως μετά, οπότε δεν είχε επαφή με πάρα πολύ κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Αναστασιάδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εστιάζοντας στα μέτρα πρόληψης που πρέπει όλοι να εφαρμόζουμε για να φρενάρουμε της εξάπλωση της COVID-19.

Πηγή πληροφοριών: rthess.gr


Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα