Κορωνοϊός: Νέο ύποπτο κρούσμα στην Αθήνα -Συναγερμός και για 2 υπαλλήλους της Βουλής

Must read

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αθήνα.

 

Φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό, είχε ταξιδέψει μαζί της Μιλάνο της Ιταλία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για περισσότερες εξετάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος.

 

Φήμες για δύο υπαλλήλους της Βουλής

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συναγερμός και στη Βουλή των Ελλήνων καθώς κυκλοφόρησαν φήμες για δύο κρούσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν δύο υπάλληλοι της Βουλής φέρονται να έχουν ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στη Βόρεια Ιταλία για να παρακολουθήσουν συναυλία. Οταν γύρισαν, η Βουλή τους απαγόρευσε να προσέλθουν στο κοινοβούλιο και τους συνέστησε να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δημοσιογράφοι με τον πρόεδρο της βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανέναν άρρωστος με κορωνοϊό στο κοινοβούλιο.

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χωρις Πιστωτικη Κάρτα και Εγγυηση γίνεται;

 

 

[newsbox style=”nb6″ number_of_posts=”18″ sub_categories=”no” show_more=”no” post_type=”post”]


Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα