14.7 C
Athens
Κυριακή, 26 Απριλίου, 2026

Κόντης: «Ο ΟΦΗ κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο – Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές»

Must read

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Κόντης, δήλωσε μετά τον θρίαμβρο της ομάδας του, ότι οι Κρητικοί είναι άξιοι κυπελλούχοι, τονίζοντας εμφανώς συγκινημένος: «Είμαστε πανάξιοι κυπελλούχοι! Αυτή η επιτυχία είναι επιστέγασμα μιας σκληρής χρονιάς, γεμάτης προσπάθεια, θυσίες και απίστευτη αφοσίωση από όλους». Τόνισε τη σημασία της πίστης στις δυνατότητες της ομάδας, εκφράζοντας την περηφάνια του για τους παίκτες του, οι οποίοι, όπως ανέφερε, «έδωσαν την ψυχή τους σε κάθε φάση, σε κάθε προπόνηση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά γιατί αξίζουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή». Ο αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχίας του ΟΦΗ, υπογράμμισε ότι η ομάδα δούλεψε μεθοδικά και με όραμα, χωρίς να συμβιβαστεί ΠΟΤΕ με λιγότερα από όσα δικαιούμασταν. «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, είχαμε έναν ξεκάθαρο στόχο, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα γράψει ιστορία.

Με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και πάνω από όλα, με σεβασμό στον κόσμο και στην ιστορία του συλλόγου, πετύχαμε το όνειρό μας. Οι παίκτες μου είναι ήρωες, ήταν απίστευτοι και τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Αυτό το κύπελλο είναι για αυτούς, για την οικογένειά τους, αλλά κυρίως για τον υπέροχο κόσμο του ΟΦΗ, που μας στήριξε με την ψυχή του», είπε χαρακτηριστικά. Ο Κόντης στάθηκε ιδιαίτερα στην ψυχολογική προετοιμασία και την ομοιογένεια που χαρακτηρίζει το φετινό ρόστερ, αναφέροντας: «Η χημεία αυτής της ομάδας είναι μοναδική. Δεν είναι απλώς συμπαίκτες, είναι οικογένεια. Έχουν μάθει να θυσιάζονται ο ένας για τον άλλον, να στηρίζονται στις δύσκολες στιγμές και να πανηγυρίζουν μαζί τις επιτυχίες. Αυτή η ενότητα, αυτή η πίστη στην κοινή προσπάθεια, είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές, όχι μόνο για τις ικανότητές τους, αλλά και για τον χαρακτήρα τους». Κλείνοντας, ο Κρητικός τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, πιστεύοντας ότι η φετινή κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί μόνο την αρχή για νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. «Αυτό το τρόπαιο είναι ένα βήμα παραπάνω. Έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε, αλλά με αυτή τη νοοτροπία, με αυτή τη δίψα για διάκριση, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, από τους διοικούντες μέχρι και το τελευταίο μέλος του προσωπικού. Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί. Αυτό το κύπελλο ανήκει σε όλους μας, ανήκει στην οικογένεια του ΟΦΗ!», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα