Φυλακές Δομοκού: Νεκρός στο κελί του βρέθηκε 28χρονος βαρυποινίτης

Must read

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15/10), ένας 28χρονος Αφγανός βαρυποινίτης, στις Φυλακές Δομοκού. Συγκρατούμενοί του ειδοποίησαν τους φύλακες και στο σημείο έσπευσε γιατρός από το Κέντρο Υγείας Δομοκού που προσπάθησε να τον επαναφέρει, με αρνητικά αποτελέσματα. Ακολούθησε έρευνα από το Εγκληματολογικό Τμήμα που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

 
Ωστόσο από το ΑΤ Δομοκού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω ο ξαφνικός του θάνατος. Να σημειώσουμε ότι ο 28χρονος ήταν καταδικασμένος για σοβαρά εγκλήματα και εξέτιε ποινή ισοβίων και πολυετούς καθείρξεως, για ληστεία και ανθρωποκτονία, καθώς και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή.

 

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα