«Επιστρέφω σε 5 λεπτά» – Άτομα με αναπηρία στέλνουν ηχηρό μήνυμα στους ασυνείδητους οδηγούς
Προκειμένου να υπενθυμίσουν σε όλους μας την καθημερινή οδυνηρή πραγματικότητα , ΑμεΑ διοργάνωσαν μια πρωτότυπη διαμαρτυρία.
Σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Αριστοτέλους τοποθέτησαν τα αναπηρικά τους αμαξίδια στο πλαίσιο δράσης, που διοργάνωσε ο γνωστός για την δράση του σε θέματα ΑμεΑ, Δημήτρης Αντωνίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και άλλους φορείς.
Προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν ασυνείδητους οδηγούς που παρκάρουν σε θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία, πάρκαραν τα αναπηρικά τους αμαξίδια αφήνωντας παράλληλα σημειώματα που γράφουν «Επιστρέφω σε 5 λεπτά».

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και την εταιρεία Wheel.
Ο στόχος της δράσης ειναι να υπενθυμίζεται σε όλους ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον συνάνθρωπο με αναπηρία και ότι δεν παρκάρουμε σε θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ.











