Η Τόνια Σταματάκη έγραψε στην ομάδα Εμείς & Εμείς, το παρακάτω το οποίο μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύουμε.
«Υπαρχει μια γιαγιά λιγο πιο εξω απο τα Χανιά η οποία εχει κερδισει την επιμέλεια 5 εγγονών της, το μικρότερο έχει θέμα με την καρδια….
Το εχω δημοσιευσει σε 2-3 ομάδες, εχω ανοιξει κουμπαραδες στα καταστηματα οπτικά Μανουσακας στη ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΔΩΝ Χανιά, στην Ακαδημια πολεμικων τεχνων ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ, στο ξενοδοχείο THEOFILOS στα Λενταριανα χανιων κ στις Καλύβες στο ανθοπωλείο λιλιουμ!
Εχει ενδιαφερθει τοπικο καναλι μακαρι να βοηθησει…
Θα σας βαλω φωτο του σπιτιου της γιαγιάς στο οποίο θελω να κανω ανακαινιση με εθελοντες, μακαρι να βρουμε κ πλακακια να φτιαξουμε ακόμα κ το πατωμα! Εχει βρεθει εθελοντης υδραυλικος, ξυλουργοι κ ελαιοχρωματιστης….
Αν μπορεί κάποια να βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια στο προφίλ της εδώ














