Έλα μαζί μου να μιλήσουμε για εσένα
Έλα μαζί μου να μιλήσουμε για εσένα

Έλα μαζί μου να μιλήσουμε για εσένα..και όλα της ψυχής σου τα βαθιά κρυμμένα..

Έλα μαζί μου να κάνουμε μια κουβέντα φιλική..ξεκάθαρη, σταράτη και αληθινή..

Έλα μαζί μου να δεις πιο καθαρά, άραγε ποιος είσαι τελικά;

 

Αλήθεια είσαι τόσο μαγικός..είσαι ένα αστέρι όλο φως..

Ξέρεις.. ήρθες εδώ για να απλώσεις παντού αυτό το φως..Το δικό σου, της ψυχής σου το φως το λαμπερό..

Έλα πάμε στο καθρέφτη να δεις την ψυχή σου μέσα από τα μάτια σου και να συγκινηθείς..Έλα..ΗΡΘΕ Η ΏΡΑ..νιώσε όλα όσα έχεις να μου πεις..

Δες πόσα έχουν να σου πούν τα δύο ματάκια σου που σε κοιτούν με  αγάπη, με στοργή.. Με λαχτάρα και προσμονή….Λόγια αγάπης, λόγια χαράς, λόγια πόνου και ανακούφισης βαθιάς.. Κατάθεση ψυχής με μια ματιά..Κάποια σε κάνουν να πονάς..κάποια σε κάνουν να γελάς..Αλήθεια δες.. Δες.. Πόσο γελάς..σαν μωρό παιδί που του χάρισαν αυτά που τόσο λαχταρα..

Δες..ένα δάκρυ που κυλά..τι απελευθέρωση είναι αυτή πραγματικά.. Άστο ελεύθερα να κυλά..ΝΑ..έρχεται και άλλο ένα..σαν χείμαρρος που απελευθερώθηκε ξαφνικά…Για φαντάσου.. όλα αυτά με μια ματιά..Σκέψου τι δημιούργημα είσαι ΕΣΥ τελικά..

Έλα.. Δες πιο καθαρά.. Δες μέσα στις κόρες των ματιών σου πιο βαθιά.. Είναι η έκφραση της ψυχή σου που περιμένει καρτερικα να την αγκαλιάσεις ακόμα πιο σφικτά..όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ σου είναι εκεί μόνο για εσένα αποκλειστικά..

Ήρθε η ώρα..Ξεφωνησε της με αγάπη και με στοργή δυνατά .. Σε ΑΓΑΠΩ.. Σε ΣΥΓΧΩΡΩ.. Σε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ όπως είσαι και σε παίρνω την πιο σφιχτή αγκαλιά.. Μαζί σου παίρνω ΔΥΝΑΜΗ και προχωρώ όπου εσύ με οδηγας..

Αχ, τι υπέροχο συναίσθημα αυτό πραγματικά..Ήρθε η ώρα..νιώσε το, αγκάλιασε το.. Στο ΤΩΡΑ στο ΕΔΩ σου που δεν έρχεται ξανά..

Η ψυχή σου σε περίμενε καρτερικα εδώ και καιρό να της μιλήσεις με τα μάτια αντικρυστα.. Πες της ότι ήθελες να της πεις.. ήρθε η ώρα να εξομολογηθείς ότι έκρυβες μέσα σου από μωρό παιδί..τι κατάθεση ΨΥΧΗΣ είναι αυτή..

Αχ, τι συναίσθημα είναι αυτό πραγματικά.. Αγαλλίαση, ευτυχία, ευγνωμοσύνη και χαρά.. Αλήθεια πες μου..μπορεί άλλος να σου πρόσφερει συναισθήματα τόσο έντονα και μαγικά? Οχι..ούτε καν, μονάχα της ψυχής σου ο παλμός που αγγίξες στο ΤΩΡΑ.. Στο ΕΔΩ..Είναι όλα τόσο μοναδικά που σε κάνουν να δακρύζεις ξανά από χαρά..

Και από εκείνο το λεπτό όλα αλλάζουν μέσα σου με τρόπο μαγικό..Από εκείνο το λεπτό εσύ και ψυχή σου είστε το ένα και το αυτό..

Και η ψυχή σου ΣΟΥ ξεφωνιζει δυνατά.. “Όταν νιώθεις μόνος να έρχεσαι εδώ κοντά.. Να έρχεσαι να με αντικρίζεις στων ματιών σου τα πιο βαθιά.. Σου ψιθυρίζω..είμαι εδώ… Θυμήσου έχεις ΠΑΝΤΑ εμένα συνοδό…ΔΙΠΛΑ σου εκεί σταθερά..στο ΠΑΝΤΑ..στο ΕΔΩ..και στο ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ”…

“Από τώρα ΕΣΥ είσαι της ζωής ΣΟΥ δημιουργός με εμένα ξεκάθαρα συνοδοιπόρο και οδηγό”..

 

 

Μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον Λάμπρο Ιωάννου (Holistic Life & Business Coach, Mind, Body & Soul Evolution at EQiQ.coach) εμπνευστή και δημιουργό του Genius Parenting, καθώς και τη Μιράντα Τουμάζου, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ΕΔΩ .