Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου
Doctor in protective gloves & workwear holding Testing Kit for the coronavirus test. The doctor is collecting nasal sample for a young lady with a sampling swab.

Δωρεάν rapid tests στο προσωπικό που εργάζεται στα σχολεία της πόλης -σχολικούς φύλακες, σχολικές καθαρίστριες- καθώς και στους απασχολούμενους στα σχολικά κυλικεία, θα διενεργήσει ο Δήμος Πειραιά.

Καθώς ανοίγουν τα Λύκεια όλης της χώρας, ο Δήμος του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας προχωρά σε αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου να καλύψει απασχολούμενους στις σχολικές μονάδες, πέραν των καθηγητών και των μαθητών.

Σε ποια σημεία θα γίνουν τα rapid test στον Πειραιά

Τα τεστ θα διενεργηθούν αύριο, Παρασκευή 9/4, από τις 9:30 έως τις 12:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29), από κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη εξοπλίσει όλες τις σχολικές μονάδες με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό. Θυμίζουμε πως οι μαθητές και οι καθηγητές μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται δωρεάν τα self test που θα πραγματοποιούν δυο φορές την εβδομάδα προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα στην τάξη.