31.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

British American Tobacco: 200 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα το 2021

Must read

θΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς γνωστοποίησε τη σημαντική στήριξη στην ελληνική οικονομία μέσα από ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο με επίκεντρο την υψηλή τεχνολογία.

 

Σημαντικές επενδύσεις και 200 νέες θέσεις εργασίας είναι έτοιμη να υλοποιήσει στην Ελλάδα η British American Tobacco Hellas, που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Vitalii Kochenko, μιλώντας σε Συνέδριο του Economist, αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες που γίνονται για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, παρά τη δυσμενή συγκυρία λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία:

«Η αντίδραση της Ελλάδας σε αυτή την τεράστια κρίση ήταν άμεση και εξαιρετικά αποτελεσματική. Είναι πολύ σημαντικό για την επιχειρηματική κοινότητα να βλέπει ότι η προώθηση των μεταρρυθμίσεων παραμένει προτεραιότητα, ώστε οι μεγάλοι Όμιλοι να μπορούν να φέρνουν νέες επενδύσεις στη χώρα δίνοντας το παράδειγμα και προβάλλοντας την επόμενη, καλύτερη ημέρα της ελληνικής οικονομίας».

θΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επενδύσεων στην Ελλάδα

Σκοπός της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Το όραμα του Ομίλου ενσαρκώνεται στην απόφαση για ενίσχυση των επενδύσεων στην Ελλάδα, απόφαση που έχει ξεκίνησε να υλοποιείται.
«Θεωρούμε υποχρέωσή μας ένα τόσο σημαντικό έτος για την Ελλάδα όσο είναι το 2021, που συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, και μετά από μια τέτοια κρίση, να ανταποκριθούμε με τον πλέον δυναμικό τρόπο», ανέφερε ο κ. Kochenko. «Στις επενδύσεις που εξετάζουμε παίζουν σημαντικό ρόλο τα καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας του Ομίλου με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία που προσφέρουν σημαντικές εναλλακτικές για τους καταναλωτές».

θΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη

Η British American Tobacco έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Συνολικά, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στον τομέα του καπνού εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με βασικό στόχο τη διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων για όλες τις κατηγορίες των ενήλικων καπνιστών.

Πάνω από 3 δισ. ευρώ σε φόρους στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, η British American Tobacco Hellas, με συνεισφορά πάνω από 3 δισεκατομμύρια ευρώ σε φόρους τα τελευταία χρόνια και την επιλογή της Ελλάδας για δημιουργία Περιφερειακού κέντρου, την απόφαση για δημιουργία στον Πειραιά Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου του Ομίλου και τη στήριξη χιλιάδων εργαζομένων στο δίκτυο λιανοπωλητών και διανομέων και στην καπνοπαραγωγή, ενισχύει τις προσπάθειες για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως μια από τις πιο σημαντικές χώρες του Ομίλου για επενδύσεις στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype.

θΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : Δημιουργία θέσεων εργασίας εν μέσω lockdown

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ανθρώπινο δυναμικό και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Η εταιρεία έχει 16 διακρίσεις για το εργασιακό περιβάλλον έχοντας δημιουργήσει σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας εν μέσω lockdown και δίνοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και άλλες σημαντικές παροχές τα δύο τελευταία χρόνια. Παράλληλα, με την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων “Smart Working” & “Safe Working” η εταιρεία μεριμνά για την ασφαλή εργασία των ανθρώπων της χωρίς καμία αλλαγή στις παροχές.

Σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η εταιρεία και στον τομέα της εταιρικής ευθύνης μέσα από ενέργειες για θέματα ποιότητας ζωής και στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων πριν και κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, συμβάλλοντας στις προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης.

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas
Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα