23.1 C
Athens
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

Αφρική: Κροκόδειλος – γίγας 5 μέτρων άρπαξε τον εκπαιδευτή του (Βίντεο)

Καρέ - καρέ η σοκαριστική επίθεση του κροκοδείλου στον άνδρα.

Must read

Επίθεση κροκόδειλου – Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ένα βίντεο από τη Νότια Αφρική, με έναν κροκόδειλο 5 μέτρων και βάρους 670 κιλών να δαγκώνει τον εκπαιδευτή του.

Ο τεράστιος κροκόδειλος εν ονόματι «Hannibal», είναι ένας 78χρονος αρσενικός κροκόδειλος του Νείλου, ο οποίος επιτέθηκε στον Σον, που εργάζεται στο πάρκο Crocodile Creek στο KwaZulu Natal.

Το συμβάν έέγινε στις 10/9, όταν ο Σον μπήκε στον χώρο των κροκοδείλων για να τους ταΐσει. Σε κάποια φάση κάθισε στην πλάτη του Hannibal και τότε κινήθηκε προς το μέρος του άνδρα ένα θηλυκό που βρισκόταν εκεί κοντά.

Ο Σον σηκώθηκε κάπως απότομα και τότε ο Hannibal γύρισε αστραπιαία προς το μέρος του άνδρα και του δάγκωσε το χέρι με τα τεράστια σαγόνια του. Ευτυχώς το ζώο δεν κράτησε κλειστά τα σαγόνια του και ο Σον απελευθερώθηκε κι έτρεξε μακριά.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση του κροκοδείλου:

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα