9 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαΐου, 2026

Όταν ο Άντονι Χόπκινς “υποκλίθηκε” στον θρυλικό Κώστα Χατζηχρήστο!

Must read

Ο Άντονι Χόπκινς, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, έχει συνδέσει το όνομά του με πληθώρα σημαντικών ρόλων και βραβεύσεων, αλλά ένα από τα λιγότερο γνωστά κεφάλαια της καριέρας του σχετίζεται με την ελληνική κινηματογραφική σκηνή.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της μίνι σειράς «Πέτρος και Παύλος», που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο τη δεκαετία του ’80, ο Χόπκινς ήρθε σε επαφή με το ελληνικό σινεμά.

Η σειρά, παραγωγής της «Universal Pictures» για το CBS, αναδεικνύει τις ζωές των βιβλικών μορφών Πέτρου και Παύλου, με τον Χόπκινς να ερμηνεύει το ρόλο του Παύλου και τον Ρόμπερτ Φόξγουορθ του Πέτρου.

Στη σειρά συμμετείχαν και έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Βόγλης, η Όλγα Καρλάτου και ο νεαρός τότε Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα στιγμή σχετικά με τον Άντονι Χόπκινς και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Όπως ανέφερε ο Τζούμας, κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος στα γυρίσματα, ο Χόπκινς παρατήρησε στην τηλεόραση την ερμηνεία του Χατζηχρήστου σε μία από τις παλιές του ταινίες, πιθανότατα “Της Κακομοίρας”

«Βάλτε ήχο! Δυναμώστε τον ήχο!» φώναξε και αμέσως μετά ρώτησε ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός! Ο Τζούμας του απάντησε ότι πρόκειται για έναν γνωστό Έλληνα κωμικό του οποίου οι ερμηνείες είχαν αφήσει εποχή, για να μονολογήσει στην συνέχεια ο Άντονι Χόπκινς το καταπληκτικό: «Τι timing είναι αυτό! Τι timing…! Τι ρυθμός! Αυτός ο ρυθμός… Αυτός ο ρυθμός είναι καταπληκτικός! Τι καταπληκτικός ρυθμός είναι αυτός…», αποθεώνοντας τον τεράστιο Έλληνα κωμικό, με μια ατάκα-υπόκλιση στο υποκριτικό ταλέντο του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η μίνι σειρά «Πέτρος και Παύλος» η οποία φέρει την υπογραφή του Ρόμπερτ Ντέι στην σκηνοθεσία, προτάθηκε για δύο βραβεία ΕΜΜΥ κερδίζοντας τελικά αυτό για το Καλύτερο Make Up.

Ξεκινά σήμερα το “Καλάθι των Χριστουγέννων” – Τι περιλαμβάνει

Άνοιξη και Λιακάδα μέχρι και την Πέμπτη και μετά… πολικό ψύχος! Ο καιρός αναλυτικά

Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά α – Οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα, τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα