22.2 C
Athens
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

Μεσσηνία: Διασωληνωμένο το βρέφος 4 μηνών που κακοποιήθηκε – Στον εισαγγελέα σήμερα οι γονείς

Must read

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας και η μητέρα του τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βρέφος έπεσε θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από τον 20χρονο πατέρα του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη. Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Συγκλονίζει η Κυρά Ρηνιώ της Κινάρου: «Για τον κόσμο φοβάμαι, εμένα οι Τούρκοι τι θα μου κάμουνε;»

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία ενώ σε βάρος της μητέρας για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα