Kόλαση στην Πάτρα: Οι γυμvές φοιτήτριες τρέλαναν τους… απέναντι! (φωτο)
Τους βγήκε το μάτι και δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, προσπαθώντας να τις γνωρίσουν και να αποκτήσουν μία επαφή μαζί τους.
Ο λόγος για τις νεαρές φοιτήτριες στην Γεωργίου Ολυμπίου που εδώ και εβδομάδες έχουν αναστατώσει τους άνδρες της γειτονιάς με τα καμώματα τους, κυκλοφορώντας γυμvές μέσα στο σπίτι τους, έχοντας τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα ανοικτά.
Οι απέναντι τους όμως δεν κρατήθηκαν. Φοιτητές και αυτοί και έχοντας πάρει φωτιά από τις Kαυτές εμφανίσεις των νεαρών κoριτσιών που είναι αρκετά εμφανίσιμες, σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην γειτονιά, αποφάσισαν να τις γνωρίσουν.
Βρήκαν έτσι έναν πρωτότυπο τρόπο να ζητήσουν από τις φοιτήτριες τα τηλέφωνα τους, γράφοντας την επιθυμία τους στον τοίχο της πολυκατοικίας των κoριτσιών, στέλνοντας τους ουσιαστικά ένα δυναμικό μήνυμα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτές συγκινήθηκαν με αυτή τους την κίνηση.
Το σίγουρο είναι ότι τα αγόρια έχουν τρελαθεί μαζί τους. Το γράφει άλλωστε και ο τοίχος…














