Κορονοϊός: Η απόφαση ελήφθη στη τηλεδιάσκεψη

Must read

Κορονοϊός: Η απόφαση ελήφθη στη τηλεδιάσκεψη Κόκκινη και η Θεσσαλονίκη – Έρχονται αυστηρά μέτρα

 

Κορονοϊός: Κόκκινη και η Θεσσαλονίκη - Έρχονται αυστηρά μέτρα

 

Η απόφαση για τη Θεσσαλονίκη ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, η οποία θα κρίνει όλα τα μέτρα που θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή από την κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροοφορίες που μετέδωσε το OPEN TV, η Θεσσαλονίκη μπαίνει στις κόκκινες περιοχές, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού, και την Παρασκευή θα γίνει εξειδίκευση των μέτρων.

 

 

BOMBA από Σαρηγιάννη: 6.000 με 10.000 κρούσματα την ημέρα αν δεν πάμε σε αυστηρό lockdown

 

Η απόφαση ελήφθη στην τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, η οποία θα κρίνει όλα τα μέτρα που θα ληφθούν και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή από την κυβέρνηση.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αναμένεται να αποφασιστεί επίσης ό,τι και η Αχαϊα θα μπει στις κόκκινες περιοχές, ενώ η Αττική είναι ήδη κόκκινη και αναμένεται να αποφασιστούν τα μέτρα που θα ισχύσουν από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, καταγράφηκαν 87 κρούσματα κορονοϊού και στην Αχαϊα 81.

 

 

ΑΣΕΠ 2021: Νέα προκήρυξη – Δεκάδες μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο

 

 

Τέλη κυκλοφορίας 2021 – Εκτύπωση από TaxisNet και πληρωμή

 

 

Συνέντευξη – Ας γνωρίσουμε τις ”Greek Twins”, τις δίδυμες Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα