Θετικός στον κορονοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

Must read

Ο Νίκολα Τσούμιτς που ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται ως δανεικός στη Σερβία, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε η ομάδα του, Ραντνίτσκι.

 

 

Ο σερβικός σύλλογος έστειλε επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας, την οποία κοινοποίησε στον Οργανισμό Κρίσεων, στον διευθυντή του γραφείου Δημάρχου Ντάρκο Μπουλάτοβιτς της Νις και στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της χώρας, με αίτημα για προμήθεια τεστ κορονοϊού. Στη συγκεκριμένη επιστολή, η Ραντνίτσκι αναφέρει:

 

«Δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Ραντνίτσκι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ο Στέφαν Μιχαϊλοβιτς και ο Νίκολα Τσούμιτς, καθώς και ένα από τα μέλη του τεχνικού τιμ.

 

Επιπλέον, επτά ακόμη ποδοσφαιριστές αιτήθηκαν από τον σύλλογο να εξεταστούν για συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορονοϊό. Καθώς η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκινά στους συλλόγους όλης της Σερβίας, επιτρέψτε μας να υποβάλουμε σε εξετάσεις όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να απομονώσουμε αυτούς που έχουν τον ιό και βρίσκονται θετικοί και για να αποτρέψουμε την εξάπλωση της επιδημίας, καθώς η υγεία είναι η πιο σημαντική για εμάς. Δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο κανένα άτομο. Επίσης, παρακαλούμε όπως μας δώσετε οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να ενεργούμε σε αυτήν την περίπτωση».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

 

Λίστα Πέτσα: «Πρωταθλητής» ο όμιλος ΣΚΑΪ – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για το «Μένουμε Σπίτι»

Η Ιωάννα Τούνη …”γυμνή” στο instagram…

Διαβάστε περισσότερα :

 



Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα