Αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά ο Αμβρόσιος

Must read

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε προειδοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ότι αν μέχρι και χθες δεν μετάνιωνε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία είπε ότι από το σάλιο μεταδίδεται ο κορονοϊός (άρα κατ’ εκτίμηση του Αμβροσίου εννοούσε τη Θεία Κοινωνία) θα την αφόριζε.

Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, χαρακτηρίζοντας ως “βλάσφημα λόγια” το ότι “διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορονοϊός” και καλούσε την υπουργό να ζητήσει “δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα”.

Έτσι, σήμερα στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο, διάβασε Αφορισμό! Όχι μόνο για την υπουργό Παιδείας, αλλά και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Ιερώνυμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία, αλλά ο Αμβρόσιος δεν πτοήθηκε.


Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα