Πώς να βγάλεις ηλεκτρονική κάρτα ΧΩΡΙΣ να περιμένεις στην ουρά

Must read

Πώς να βγάλεις ηλεκτρονική κάρτα ΧΩΡΙΣ να περιμένεις στην ουρά

 

Η εναλλακτική στην πολύωρη αναμονή για την ηλεκτρονική κάρτα δηλαδή την έκδοση προσωποποιημένης Ath.ena Card είναι η παράδοση φακέλου με δικαιολογητικά σε οποιοδήποτε εκδοτήριο (χωρίς καμία αναμονή) και η αποστολή της κάρτας ταχυδρομικά, έτοιμη να φορτιστεί με οποιοδήποτε προϊόν κομίστρου.

ύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση περί παράτασης της ολοκλήρωσης της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, όσοι έχουν δώσει φάκελο και περιμένουν την κάρτα ταχυδρομικά μπορούν να χρησιμοποιούν τη μηνιαία κάρτα του Οκτωβρίου για τις μετακινήσεις τους ως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

 

 

 

 

Σε ποιους απευθύνεται; 

Σε κατόχους μηνιαίων καρτών ολόκληρης τιμής
Σε επιβάτες άνω των 65 και κάτω των 18 ετών που έχουν μηνιαία κάρτα εντός του 2017
Πλέον και σε φοιτητές
Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες μπορείτε να ετοιμάσετε έναν ανοικτό φάκελο μεγέθους Α4.

Τα δικαιολογητικά:

 

Φωτοτυπία της υπάρχουσας μηνιαίας κάρτας με μηνιαίο κουπόνι (έτους 2017).
Φωτοτυπία εγγράφου που πιστοποιεί τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
Εκτύπωση του Εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το www.athenacard.gr.
Στη περίπτωση των φοιτητών χρειάζεται προσκόμιση φωτοτυπίας ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ.
Έξω από το φάκελο, γράψτε τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, επώνυμο και διεύθυνση, όπου θα αποσταλεί η προσωποποιημένη κάρτα (οδός, αριθμός, περιοχή, Τ.Κ) μέσω ταχυδρομείου.

Που παραδίδω τον φάκελο;

Μπορείτε να παραδώσετε τον ανοικτό φάκελο με τα δικαιολογητικά σε όλους τους σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ, στα εκδοτήρια με ειδική σήμανση. Επίσης, τα παρακάτω 6 εκδοτήρια λειτουργούν συνεχώς για την παραλαβή φακέλων:

Σύνταγμα (γραφείο επικοινωνίας κοινού): 7 ημέρες τη βδομάδα, 7:00 – 20:00
Ομόνοια (θυρίδα στα εκδοτήρια): 7 ημέρες τη βδομάδα, 7:00 – 20:00
Πειραιάς (θυρίδα στα εκδοτήρια): 7 ημέρες τη βδομάδα, 10:00 – 20:00
Αττική (σταθμαρχείο): 7 ημέρες τη βδομάδα, 6:00 – 20:00
Μοναστηράκι (θυρίδα στα εκδοτήρια): 7 ημέρες τη βδομάδα, 10:00 – 20:00
Πανεπιστήμιο (θυρίδα στα εκδοτήρια): 5 ημέρες τη βδομάδα, 10:00 – 20:00
Πώς θα παραλάβω την κάρτα; Οι κάρτες αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ Courier. Παραδίδονται ΜΟΝΟ στον κάτοχό τους, οποίος πρέπει να υπογράψει, διαφορετικά ο διανομέας αφήνει έντυπο ειδοποίησης για επικοινωνία με την εταιρεία.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ οι 3.500 πρώτες προσωποποιημένες κάρτες έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά τις τελευταίες 3 μέρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα