35.2 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 31/10 Μείνετε επικεντρωμένη/ος σε ότι έχει νόημα και αξία – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα μας ωθεί να ασχοληθούμε με σημαντικά ζητήματα. Υποστηρικτικά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα βοηθούν για οτιδήποτε έχει αντικειμενικότητα και γερές βάσεις. Με σύμμαχο την αισιοδοξία να παραμείνουμε επικεντρωμένοι σε στόχους και σε επιτεύξεις που έχουν νόημα και αξία. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομή του πορεία (θα αναφερθώ αναλυτικά σε ξεχωριστό άρθρο) βοηθά σε αυτή την διαδικασία φέρνοντάς μας σε επαφή με ότι πραγματικά μπορεί να υλοποιηθεί. Αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 4:00μμ -6:00 μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείτε και να κατανοήσετε σε βάθος τί από όσα συμβαίνουν στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας αξίζει να δώσετε την ενέργειά σας και τί θα μπορούσατε να αφήσετε στην άκρη. Σταθείτε σε ότι έχει γερά δομικά στοιχεία και όχι μόνο λόγια του αέρα.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα μπορεί να σας απασχολούν αυτή τη περίοδο και είναι απόλυτα λογικό να προσπαθείτε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε αν σχετίζονται με κάτι που έχει σταθερές βάσεις και εξετάσετε τα πράγματα με αντικειμενικότητα.

Για τους Διδύμους, είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να σταθείτε μόνο σε ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες και να μην αποκλίνετε από μια οδό η οποία σας δίνει ασφάλεια. Ωστόσο, είναι κατάλληλη στιγμή να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και να εξετάσετε πολύ καλά αν κάποιοι φόβοι που είναι κινητοποιημένοι είναι αντικειμενικοί.

Για τους Καρκίνους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας προκαλούν ένα είδος ανησυχίας αυτές τις ημέρες και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ειδικά σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες χωρίς επικριτική διάθεση. Κινηθείτε με ευέλικτο τρόπο.

Για τους Λέοντες, η υπερβολή είναι στο μενού των ημερών λόγω διάφορων πλανητικών επιρροών γιαυτό καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός αυτό το διάστημα. Ασχοληθείτε σήμερα με ότι σας ευχαριστεί και είναι δημιουργικό, ωστόσο μείνετε σταθερά σε μια οδό η οποία μπορεί αντικειμενικά να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να επεκταθείτε.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να εστιάσετε μόνο σε ότι έχει αποδείξει την δημιουργική του ικανότητα και μπορεί αντικειμενικά να επεκταθεί. Ανεξάρτητα τις δυσκολίες έχετε την εύνοια να παράγετε κάτι το οποίο θα είναι σταθερό και θα μεγαλώσει την αίσθηση ασφάλειας που ζητάτε να έχετε στη ζωή σας στο σήμερα.

Για τους Ζυγούς, είστε από τους ανθρώπους που νιώθετε πως μπορείτε μέσω της λογικής διαδικασίας να φέρετε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι το καλύτερο για όλους και είναι αλήθεια πως κρατάτε τις απαραίτητες ισορροπίες. Ωστόσο, κάποιες στιγμές, όπως τώρα, μπορεί να χρειάζεται να επιμείνετε σε κάτι που έχει αντικειμενικό χαρακτήρα περισσότερο από όσο κάνετε συνήθως. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση σταθερά.

Για τους Σκορπιούς, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, Άρης, μπήκε σε ανάδρομη πορεία, φέρνοντας πολλά προσωπικά ζητήματα στο προσκήνιο. Σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσετε με απόλυτη αντικειμενικότητα κάποια από αυτά και να έχετε ιδέες σχετικά, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές μέχρι μέσα Ιανουαρίου. Ωστόσο, λόγω της δύσκολης περιόδου που διανύουμε μην ξεχνάτε πως θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη σύνεση και κάνοντας σταθερά βήματα.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να εκτιμήσετε σωστά αν τα βήματα που θέλετε να κάνετε είναι από τόλμη ή ανυπομονησία. Τίποτα από τα δύο αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε οπότε προχωρήστε χαλαρά το πρόγραμμά σας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα ή κάτι το οποίο έχετε στο μυαλό σας να ολοκληρώσετε. Ωστόσο, λόγω των υπόλοιπων πλανητικών επιρροών καλό θα είναι να μετριάσετε οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση και να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια, όπως γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές δράσεις και ιδιαίτερα βιασύνες. Κινηθείτε με ασφάλεια και διώξτε από το μυαλό σας σκέψεις οι οποίες στο σήμερα δεν είναι απαραίτητες ή δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα στην αύξηση και τη παραγωγικότητά σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να αξιολογήσετε τις καταστάσεις περισσότερο αντικειμενικά και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο. Παρόλο την ώθηση, κάποια συστολή δική σας μπορεί να μπει εμπόδιο, γιαυτό καλό θα είναι να εξετάσετε τα πράγματα απόλυτα ρεαλιστικά ώστε να κάνετε ασφαλή βήματα.

astoguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα