34.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ζώδια σήμερα 29/07 Βάλτε τις ιδέες σας σε δημιουργικά κανάλια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Ερμή και ο Άρης κοντά στον Ουρανό δίνουν ορμή στις σκέψεις και τις δράσεις μας. Βάλτε τις ιδέες σας σε δημιουργικά κανάλια και κάντε σταθερά βήματα. Μόνο με αυτό τον τρόπο, ανεξάρτητα τα προβλήματα, τα διλλήματα και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, θα κατακτήσετε το στόχο που έχετε βάλει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι πλανητικοί συνδυασμοί σήμερα σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά με ένα όνειρό σας βρίσκοντας τρόπους υλοποίησής του. Ανεξάρτητα αν σχετίζεται με κάτι μεγάλο ή μικρό σημασία έχει πως για εσάς είναι σημαντικό και αυτό είναι το μόνο το οποίο πρέπει να σκέφτεστε.

Για τους Ταύρους, ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σας φέρνει νέες ιδέες για τον τρόπο με τον οποίο χρειάζεται να δράσετε προς έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο και αυτό είναι πολύ θετικό. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει κάτι που εμποδίζει αυτή τη στιγμή τη ομαλή ροή και εσείς θα πρέπει να έχετε υπομονή και να ελέγξετε το θυμό και γενικότερα τις απότομες αντιδράσεις σας.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις δεν σας αφήνουν σε ησυχία αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να βρείτε δημιουργικές λύσεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Με κάποιον τρόπο το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, γιαυτό μην χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εμπιστεύεστε.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και η γοητεία σας θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική στις δράσεις σας. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις που γίνονται μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και προσπαθήστε να λειτουργήσετε σε συνεργασία, όσο περισσότερο μπορείτε.

Για τους Λέοντες, η χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δίνει μηνύματα σχετικά με το τί χρειάζεται να κάνετε ώστε να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας. Ειδικά σήμερα και τις επόμενες ημέρες είναι ευκολότερο για εσάς να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε αλλά θα χρειάζεται υπομονή, αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα και γενικότερα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας γιατί οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές και υποστηρικτικές προς μια κατεύθυνση η οποία μπορεί θα σας δώσει ικανοποίηση. Αφεθείτε περισσότερο στη ροή και δώστε χώρο σε οτιδήποτε δημιουργικό υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο προς ανάπτυξη και επέκταση.

Για τους Ζυγούς, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή και το μόνο που χρειάζεται είναι να τα ταξινομήσετε, τοποθετώντας τα στη σωστή τους σειρά. Άνθρωποι στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά γιαυτό καλό θα είναι να μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης με τον Ουρανό βρίσκεται απέναντί σας αυτές τις ημέρες δίνοντας το απαραίτητο σθένος να κάνετε πράγματα που θέλετε. Ωστόσο, επειδή η δυναμική αυτού του πλανητικού «γάμου» είναι δυνατή και κυρίως απρόβλεπτη, φροντίστε να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για αυτό που προσδοκάτε την εκάστοτε στιγμή και προστατεύστε όσο μπορείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες που είναι χρήσιμες αυτή τη περίοδο της ζωής σας.

Για τους Τοξότες, οι ιδέες σας είναι ιδιαίτερα δημιουργικές σήμερα και οι εμπνεύσεις σας υποστηρικτικές σε αυτό που θέλετε να παραχθεί αυτή τη στιγμή. Ιδιαίτερα κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα, τις δραστηριότητες που έχετε στη ζωή σας αυτή τη περίοδο ή/και τη εργασία σας μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί με κάποιον τρόπο.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα δημιουργικές οι ημέρες που διανύετε μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να δώσετε ενέργεια σε κάτι δικό σας, ένα δημιούργημά σας. Το μόνο που μπορεί να λειτουργήσει ως τροχοπέδη είναι οι δικές σας φορτίσεις, γιαυτό προσπαθήστε να είστε εστιασμένη/ος στο στόχο και αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε αποφεύγοντας αποσπάσεις.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα δίνουν ακόμη ιδέες για το πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε σχέση με τις ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Ωστόσο, επειδή η δυναμική είναι έντονη και κυρίως απρόβλεπτη προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα σε ράγες και αποφύγετε ότι δεν είναι απόλυτα συμβατό με τις επιθυμίες σας.

Για τους Ιχθύες, η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα με κάποιον τρόπο μπορεί να είναι βοηθητική και υποστηρικτική στα σχέδια που κάνετε. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε τη γνώμη τους και έχουν δείξει έμπρακτα τις ικανότητές τους.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα