29.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 26/09 Έντονη η τάση αμφισβήτησης και υπερβολής – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Νέα Σελήνη μόλις άρχισε τον κύκλο της για τις επόμενες 28 ημέρες και ο Ερμής ανάδρομος σήμερα είναι στην ίδια θέση με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου. Σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά και συζητήσεις γύρω από ζητήματα που είναι ανοιχτά ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια. Θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα διαλλακτικοί και ρεαλιστές γιατί η τάση αμφισβήτησης, αμφιθυμίας και υπερβολής θα είναι έντονα παρούσες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινή σας ρουτίνα είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο και ειδικά σήμερα θα χρειαστεί να τα δείτε πιο αναλυτικά. Σταθείτε σε ότι μπορεί να γίνει μέσω συνεργασίας παρά να πορευτείτε μόνη/ος σας και προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε για μετά τις 4/10.

Για τους Ταύρους, πολλά αλλάζουν αυτές τις ημέρες και αναθεωρήσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή ενδέχεται να προκύψουν. Μείνετε στην κατεύθυνση που νιώθετε πως σας δίνει χαρά ωστόσο δείτε και τις εναλλακτικές που προκύπτουν ανεξάρτητα αν θα τις ακολουθήσετε ή όχι αυτή τη στιγμή.

Για τους Διδύμους, μπορεί κάποια διλλήματα που έχουν προκύψει στην προσωπική σας ζωή ή το σπίτι και την οικογένεια να σας απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες, ωστόσο σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε ενδιαφέρουσες λύσεις. Μείνετε σταθερά στην πορεία που σας φέρνει προσωπική ικανοποίηση και όλα θα γίνουν σιγά σιγά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στις επαφές σας με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Η επικοινωνία μπορεί να έχει προκλήσεις ή να πρέπει να αποφύγετε συναντήσεις με άτομα τα οποία δεν είναι όσο ανοιχτά θα θέλατε για συζητήσεις.

Για τους Λέοντες, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Εξετάστε ότι προκύπτει από την ρεαλιστική και αντικειμενική τους μόνο πλευρά.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ανάδρομος με την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες ή/και τα οικονομικά σας. Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις. Καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη, μέχρι 4/10, πριν προβείτε σε συμπεράσματα και οργανώσετε συγκεκριμένες δράσεις.

Για τους Ζυγούς, μόλις πραγματοποιήθηκε η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας οπότε ανεξάρτητα τυχόν εμπόδια και προκλήσεις είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες που θέλετε. Λίγο περισσότερο προσοχή σήμερα σε ότι αφορά κυρίως τις σκέψεις σας. Δεν είναι ανάγκη να περάσετε τα πάντα από κόσκινο.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες ή με άτομα τα οποία σας συνδέει κάποιου είδους συνεργασία. Δώστε αρκετό χώρο στις συζητήσεις που προκύπτουν. Ειδικά μέχρι 4/10 που θα είναι ο Ερμής ανάδρομος θα πρέπει να κρατάτε μόνιμα μια διαλλακτική στάση.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας πάρει πολλή ενέργεια αλλά να δώσετε την δυναμική σας μόνο σε ότι γνωρίζετε πολύ καλά και έχει γερές βάσεις.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται και αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις συζητήσεις με άλλα άτομα χωρίς ιδιαίτερο λόγο αυτή τη στιγμή. Αφήστε σημαντικές ενέργειες και δράσεις για μετά τις 4/10. Σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας ταξιδέψει.

Για τους Υδροχόους, θα μπορούσε να είναι μια αντιφατική ημέρα για εσάς η σημερινή μιας και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να κάνετε δημιουργικά πράγματα αλλά η διάθεσή σας δεν είναι η καταλληλότερη. Ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα, μεταφέροντας σημαντικές δράσεις για λίγο πιο μετά χρονικά.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο ζητώντας ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με αυτόν τομέα, γιαυτό προχωρήσετε χαλαρά, με ευελιξία και προσαρμοστική τάση.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα