29.9 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 22/09 Μείνετε σε ασφαλή εδάφη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του ζωδίου της Παρθένου, λίγο πριν μπει στον Ζυγό και ξεκινήσει το Χειμερινό ηλιοστάσιο. Ενεργειακά, η ημέρα δεν έχει πολλή ενέργεια, οπότε δεν προσφέρεται για σημαντικές δράσεις. Αν προσθέσουμε και τον Ερμή ανάδρομο, είναι καλύτερο να ασχοληθούμε χαλαρά με ότι επείγει και να φροντίσουμε να ξεκουραστούμε ψυχικά και σωματικά με όποιον τρόπο μπορούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Λιονταριού δίνοντας σας ώθηση να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε και μακρυά από πειρασμούς.

Για τους Ταύρους, προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο η περίοδος δεν είναι ευνοική για νέα ξεκινήματα. Περισσότερο είναι στιγμή αναθεωρήσεων και ξεκαθαρισμάτων όπου νιώθετε πως οι καταστάσεις δεν σας ικανοποιούν όσο θα θέλατε.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αυτές τις ημέρες μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο γιαυτό επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ότι και αν κάνετε, μην ξεχνάτε το όραμά σας και τους στόχους που έχετε θέσει.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών είναι στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται πως θέλετε με κάθε τρόπο να βρείτε δημιουργικές λύσεις. Αφεθείτε λίγο περισσότερο στις εμπνεύσεις σας και στις σκέψεις που κάνετε αυτές τις ημέρες (ειδικά αύριο). Μόλις ορθοδρομήσει ο Ερμής μπορεί να σας φανούν αρκετά χρήσιμες.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Καλό θα είναι, ειδικά σήμερα, να είστε περισσότερο ανεκτική/ός και υπομονετική/ός με τις συμπεριφορές των ανθρώπων που αγαπάτε και θέλετε να έχετε δίπλα σας.

Για τους Παρθένους, η σημερινή ημέρα μπορεί να μην έχει την δυναμική που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα αλλά από αύριο αλλάζει το σκηνικό. Σήμερα προσπαθήστε να ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και μην πιέζετε, ειδικά, τον εαυτό σας.

Για τους Ζυγούς, από αύριο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα δείτε πως όλα θα είναι πολύ διαφορετικά και θα νιώθετε με περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι επείγον και δεν μπορεί να αναβληθεί για μια άλλη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο να ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας με επιτυχία ή να νιώθετε πως η ενέργεια που χρειάζεται να καταβάλετε είναι περισσότερη από ότι περιμένατε. Κάντε υπομονή μέχρι αύριο που τα πλανητικά δρώμενα θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και ώθηση.

Για τους Τοξότες, η σημερινή ημέρα δεν προσφέρετε για πολλές ενέργειες ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και την εργασία σας. Δώστε αρκετό χρόνο και χώρο στις καταστάσεις που προκύπτουν. Από αύριο τα σπουδαία. Σήμερα κινηθείτε όσο πιο χαλαρά μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, η ενέργεια της ημέρας δεν είναι για πολλές εξωτερικεύσεις, αντιθέτως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην ξοδέψετε τις αντοχές σας σε καταστάσεις εφήμερες ή άσκοπες στο σήμερα. Αύριο αλλάζει η εποχή, κυριολεκτικά και θα υπάρξει η δυναμική να δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας ενδέχεται να σας φέρνει μπροστά σε διλλήματα ή ζητήματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες. Η αλήθεια είναι πως ενδέχεται σήμερα να νιώθετε μια σχετική κούραση για να ασχοληθείτε με το οτιδήποτε, γιαυτό προχωρήστε χαλαρά και όσο πιο ξεκούραστα το πρόγραμμά σας.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας ενδέχεται να ζητά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας και δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε. Θα ήταν καλύτερο να περιμένετε μέχρι αύριο που η ενέργεια θα διαφοροποιηθεί και θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα