35.2 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ζώδια σήμερα 14/11 Ανοίξτε την αγκαλιά σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Μπορεί να διανύουμε περίοδο Εκλείψεων και την ανάδρομη πορεία του Άρη, ωστόσο σήμερα εκτός τις ώρες 12:00μμ έως 3:00μμ οι πλανητικές δυναμικές είναι ευνοϊκές για να κινηθείτε προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας και τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξουν καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για να έρθετε σε ισορροπία με τα συναισθήματά σας και να πειραματιστείτε με δημιουργικά πράγματα. Μπορεί η περίοδος να φέρνει ξαφνικά γεγονότα και προκλήσεις ωστόσο αν μετριάσετε τον παρορμητισμό σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Για τους Ταύρους, από το μεσημέρι και μετά ζητήματα που σχετίζονται με τη προσωπική σας ζωή ή το σπίτι σας ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια. Είναι σημαντικό να σταθείτε σε ρεαλιστικές προσδοκίες και να κάνετε σχέδια τα οποία είστε σίγουρη/ος πως μπορούν να υλοποιηθούν.

Για τους Διδύμους, σήμερα δείτε και εξετάστε τα γεγονότα με δεκτικότητα και ευγένεια ειδικά στη περίπτωση που οι απόψεις των άλλων δεν συγκλίνουν με τις δικές σας. Η διαφορετικότητα είναι χρήσιμη και αναγκαία ώστε να δείτε περισσότερες οπτικές γωνίες γύρω από κάτι που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι δίνοντας την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με προσωπικά σας ζητήματα. Από τα απόγευμα και μετά εστιάστε περισσότερο σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς ειδικά σε ότι αφορά τις αξίες σας και την ασφάλειά που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, αν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε σήμερα καλό θα είναι να το οργανώσετε από τις 3:00μμ. Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας δίνοντας περισσότερη ενέργεια, θέληση και σθένος να κάνετε πράγματα για εσάς. Μέχρι εκείνη την ώρα ενδέχεται διάφορες σκέψεις ενδέχεται να τριβελίζουν το μυαλό σας.

Για τους Παρθένους, κοινωνικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες ανταλλάσοντας ιδέες και σκέψεις με ανθρώπους που εκτιμάτε. Από το απόγευμα και μετά δώστε περισσότερο χώρο στις σκέψεις που κάνετε ωστόσο αποφύγετε να μπείτε σε διλλήματα τα οποία δεν είναι της παρούσης. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

Για τους Ζυγούς, από το μεσημέρι και μετά σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που προκύπτουν για να αναζωπυρώσετε σχέσεις με ανθρώπους που εκτιμάτε, φίλους και συνεργάτες.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί λόγω των Εκλείψεων και του Άρη ανάδρομου να μην περνάτε την πιο εύκολη περίοδο ωστόσο σήμερα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά. Αφήστε στην άκρη οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ψυχικά και δίνοντας χώρο σε ενέργειες και δράσεις οι οποίες μπορούν να σας χαλαρώσουν.

Για τους Τοξότες, σήμερα δίνοντας πολλή αγάπη σε κάτι που ασχολείστε μπορείτε να έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Η αισιοδοξία και η ελπίδα είναι έμφυτα εργαλεία που χρησιμοποιείτε καθημερινά και ιδιαίτερα χρήσιμα αυτή τη περίοδο που διανύουμε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα η τάση της ημέρας σας ωθεί να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας ζητήματα και να μπείτε στην διαδικασία να αναλύσετε ξανά ότι δεν είναι στη σωστή του θέση, κατά τη γνώμη σας. Μια διαδικασία ιδιαίτερα χρήσιμη ώστε να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και να ελευθερωθεί «χώρος» πολύτιμος για να έρθουν νέα πράγματα και νέες ιδέες.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις επαφές, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας στο έπακρον. Ειδικά από το απόγευμα και μετά δώστε χώρο σε τομείς που η συνεργασία είναι μέρος της προόδου και της εξέλιξης που θέλετε να φέρετε.

Για τους Ιχθύες, σιγά σιγά κατά τη διάρκεια της ημέρας δίνεται η εύνοια να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να προχωρήσει ή να «αλλάξει» με κάποιον τρόπο.
 

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα