34.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ζώδια σήμερα 10/08 Λειτουργείστε έξυπνα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη σήμερα μαζί με τον Πλούτωνα απέναντι από την Αφροδίτη (θηλυκή ενέργεια) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία νιώθουμε πως έχουν καταπιεστεί από τις καταστάσεις που βιώνουμε. Η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό βοηθά να εκδηλωθεί αυτή η ένταση, ίσως όχι με τον πιο ευέλικτο τρόπο (αρσενική ενέργεια). Η διεκδίκηση μπορεί να γίνει με μη διπλωματικό τρόπο και διαλλακτικότητα, κάτι που δεν θα βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε. Λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί να βάλετε έξτρα ενέργεια για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να νιώθετε πως οι χρόνοι σας πιέζουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Για να είστε αποτελεσματική/ός θα πρέπει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη λογική και να δράσετε με σύνεση, ανεξάρτητα το χρόνο που θα σας πάρει.

Για τους Ταύρους, για διάφορους λόγους σήμερα θα μπορούσατε να μην έχετε την διάθεση για συνεργασία και υποχωρητική στάση. Οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και δεν βοηθούν στη διαλλακτικότητα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέσετε καταστάσεις που για κάποιον λόγο δεν προχωρούν όπως θα θέλατε.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα βρείτε την αρχή του κουβαριού ώστε να βγάλετε άκρη. Απεναντίας, θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο γιαυτό καλύτερα να μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες αφορούν οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με αντικειμενικότητα και λογική σκέψη.

Για τους Λέοντες, σήμερα πριν την όποια δράση σας θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα και πιθανά ενδεχόμενα. Η καλή θέληση ή η κατάλληλη προετοιμασία ίσως δεν θα είναι αρκετές. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα σίγουρη/ος ότι είστε στο σωστό δρόμο, κατάλληλα τοποθετημένη/ος.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε κάτι το οποίο θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές είναι έντονες και απρόβλεπτες. Λειτουργήστε με σύνεση, κάντε σταθερά βήματα και κυρίως χωρίς ψυχική φόρτιση από κάτω.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε σε διάφορες σκέψεις οι οποίες είτε δεν είναι της παρούσης λόγω ότι δεν έχετε όλα τα απαραίτητα δεδομένα στα χέρια σας είτε γιατί βιάζεστε να φέρετε αποτελέσματα χωρίς να έχει γίνει η απαραίτητη ζύμωση. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει και κυρίως σε βοηθά να βγείτε από αυτές τις σκέψεις.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές κάθε είδους, σήμερα, θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και διαλλακτική στάση. Εμπόδια ή δυσκολίες μπορεί να σας φορτίσουν γιαυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές ώστε να μην χρειαστεί να μπείτε σε μια διαδικασία η οποία δεν σας είναι ευχάριστη.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί είτε λόγω καταστάσεων είτε λόγω απροσεξίας να γίνουν λάθη, οπότε καλό είναι να το έχετε κατά νου. Αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται πολλή ενέργεια για να ολοκληρωθούν, προσέξτε τις μετακινήσεις σας και την υγεία σας περισσότερο αυτές τις ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ενεργοποιεί την δυναμική του Πλούτωνα, κάτι το οποίο χρειάζεται επιδέξιο χειρισμό ώστε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Θα μπορούσε και να συμβεί, ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, απόλυτα ρεαλιστικά και αντικειμενικά.

Για τους Υδροχόους, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα για πράγματα τα οποία δεν έχουν γερές βάσεις ή έχουν μείνει στον αέρα για κάποιον λόγο. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε ιδιαίτερα ευέλικτα μακρυά από εγωκεντρικές, απότομες και βιαστικές κινήσεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε επιπλέον σκέψεις. Μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους μόνο ότι είναι απαραίτητο και αφήστε λίγες ημέρες να περάσουν πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα