20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 06/10 Ευκαιρία να θεραπευτούν πληγές – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το μεσημέρι μας ωθεί να εξωτερικεύσουμε σκέψεις σε αντίθεση με την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων από αργά το μεσημέρι και μετά η οποία μας βάζει στην διαδικασία να κάνουμε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες. Ο Ήλιος απέναντι από τον Χείρωνα υποστηρικτικός σε αυτή την διεργασία ακόμη και αν χρειαστεί να έρθουμε σε επαφή με επίπονες καταστάσεις. Μεταξύ 2:00μμ-4:00μμ αποφύγετε σημαντικές δράσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ενθαρρύνουν να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά ζητήματα και να προχωρήσετε πιο χαλαρά το πρόγραμμά σας. Αξιολογείστε τις σκέψεις σας βάσει την αντικειμενικότητά τους πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Για τους Ταύρους, στο κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων ή/και εξελίξεων θα μπορούσατε να μπείτε σήμερα και αύριο. Άλλα άτομα και ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ενισχύοντας την ισορροπία και την ηρεμία που θέλετε να νιώσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και αύριο και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με χάρη και ηρεμία. Συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους και συντονιστείτε με ότι σας ενώνει παρά με ότι σας χωρίζει.

Για τους Καρκίνους, μια φιλοσοφική στάση απέναντι στα γεγονότα που θα ενεργοποιηθούν σήμερα και αύριο θα ήταν ιδανική. Εμβαθύνετε χωρίς όριο και πλαίσιο και δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική. Από το απόγευμα και μετά υπάρχει η εύνοια να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

Για τους Λέοντες, σημαντικές αλλαγές καλείστε να κάνετε σήμερα και αύριο ξεκινώντας από τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθετε. Η πρόοδος θα έρθει αλλά θα χρειαστεί πρώτα να κάνετε κάποιες διεργασίες περισσότερο εσωτερικές. Το πρώτο βήμα είναι να ξεκουράσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Για τους Παρθένους, τα πράγματα σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ορθόδρομο πια. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να είστε αντικειμενικά τοποθετημένη/ος στο δρόμο που επιλέγετε. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε μαζί με τους άλλους να φέρετε απτά αποτελέσματα.

Για τους Ζυγούς, διάφορα πράγματα αλλάζουν το τελευταίο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Σήμερα και αύριο μείνετε σε σταθερά εδάφη ώστε να κάνετε βήματα τα οποία μπορούν αντικειμενικά να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς στόχους και προσωπικές επιθυμίες.

Για τους Σκορπιούς, νέοι τρόποι σύνδεσης με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας είναι εφικτοί αρκεί να αποφασίσετε προς ποία οδό θέλετε να κινηθείτε. Είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπους δίπλα σας με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα. Σήμερα και αύριο εστιάστε σε αυτό το λεπτό ζήτημα και αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι αρωγός.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής κινητοποιούνται σήμερα και αύριο και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά και ευέλικτα. Δεν είναι ανάγκη να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητες υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Θα σας δοθούν και άλλες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον γιαυτό κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και αύριο μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία σας θα λειτουργήσουν καταλυτικά στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενική/ός γίνεται και λειτουργήστε με ιδιαίτερο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας αξίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και αύριο. Η οδός που ακολουθείτε δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα ωστόσο μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις αν έχετε το χέρι στην καρδιά σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα αργά το μεσημέρι φέρνοντας μαζί και βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες ζητούν να βρουν δημιουργικό τρόπο έκφρασης. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είστε σε επαφή με τους στόχους σας και να προσπαθήσετε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να οργανωθείτε κατάλληλα.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα