13.7 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 05/11 Δ΄ράστε με επιφυλακτικότητα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας μαζί της και μια τάση να θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποια ιδιαίτερη οργάνωση. Ο κυβερνήτης του Κριού, Άρης ανάδρομος, δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά, απεναντίας θα μπορούσε συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα να μπλοκάρει την ενέργεια, να αποθαρρυνθούμε λόγω εμποδίων, ακόμη και να προκύψουν λάθη. Οπότε, δράστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα υπολογίζοντας τον αστάθμιστο παράγοντα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβαίνουν οι παλμοί και η επιθυμία σας να κάνετε πράγματα για εσάς. Ωστόσο, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης επηρεάζει έντονα την επικοινωνία και τις συνεργασίες σας οπότε λειτουργείστε όσο αυτόνομα μπορείτε χωρίς άσκοπες μετακινήσεις.

Για τους Ταύρους, δυσκολίες μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας γιαυτό κινηθείτε επιφυλακτικά. Διάφορες σκέψεις ενδέχεται να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας, κάτι που ενήλικα, δεν το θέλετε.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας θα είναι για αρκετό καιρό η κύρια πλανητική επιρροή με κέντρο εσάς. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο θα είναι οι τρόποι που διεκδικείτε αυτό που ζητάτε και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να γίνεται περισσότερο αποτελεσματική/ός. Σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες.

Για τους Καρκίνους, είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα έχετε πολλά στο κεφάλι σας και προσπαθείτε να τα οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να γίνει αντικειμενικά στο σήμερα και κάντε κάποιες αναπροσαρμογές στα σχέδιά σας ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σχετικά με το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βρείτε τις ισορροπίες που ψάχνετε. Ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ωστόσο μπορείτε να κάνετε μια υποσχόμενη καλή αρχή.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι υποστηρικτικά για πολλές δράσεις ειδικά αν αυτές οι δράσεις ζητούν ιδιαίτερη ενέργεια από μέρους σας. Ανεξάρτητα το φόρτο εργασίας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας σήμερα και αύριο ενεργοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μαζί με τον Χείρωνα και ο Άρης ανάδρομος δεν θα έλεγα πως είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσετε ακόμη και αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Προχωρήστε με σύνεση και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους.

Για τους Σκορπιούς, διανύετε το μήνα των γενεθλίων σας μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός αυξάνει την γοητεία σας και την ευστροφία σας, ωστόσο ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης είναι ανάδρομος οπότε μπορεί να μην είναι εύκολο να δράσετε φέρνοντας την αποτελεσματικότητα που θα θέλατε. Γνωρίζοντας αυτό, μπορείτε να προσαρμοστείτε κατά βούληση και κατά περίπτωση, ειδικά κάποιες ημέρες όπως η σημερινή.

Για τους Τοξότες, η επιθυμία να κάνετε παραγωγικά πράγματα σήμερα μπορεί να υπάρχει αλλά η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Προσπαθήστε να κάνετε ότι κάνετε με μεγάλη προσοχή και κυρίως να κοιτάτε βήματα μπροστά ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε δυσαρμονία και λάθος κίνηση στη παρούσα φάση.

Για τους Αιγόκερους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες μπορούν να σας φορτίσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Προσωπικά ζητήματα και καταστάσεις στη καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία είναι στο προσκήνιο ωστόσο δεν είναι όλες οι ημέρες κατάλληλες ώστε να έρθετε σε επαφή αποτελεσματικά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απομακρυνθείτε από μια οδό σίγουρη και σταθερή. Η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα και να πάρετε χαρά μέσα από αυτά είναι ενεργοποιημένη αλλά τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν μπορούν να λειτουργήσουν όσο υποστηρικτικά χρειάζεστε για να συμβεί.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να υπάρχει ένα είδος αμφιταλάντευσης μεταξύ επιθυμίας και υποχρέωσης και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε χωρίς να νιώσετε αμφιθυμία. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι που δεν θα σας βάλει σε διλλήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα