12.9 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια σήμερα 01/11 Οργανωθείτε & Δράστε Κατά περίπτωση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σήμερα φέρνουν προκλήσεις και πιθανές εντάσεις σε τομείς που ακόμη δεν έχουμε βάλει μια τάξη και δεν έχουν οργανωθεί σωστά. Δώστε την πρέπουσα σημασία σε ότι κινητοποιείται και προσπαθήστε με ευελιξία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα κοινωνικά σας. Ίσως κάτι σας απασχολεί έντονα αυτή τη περίοδο και μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε ή/και έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, αν νιώθετε κάπως πεσμένη την ενέργειά σας σήμερα είναι κυρίως λόγω απογοήτευσης και όχι λόγω κούρασης. Κρατήστε την ενέργειά σας για σημαντικά πράγματα και δείξτε περισσότερη πίστη σε κάτι το οποίο βλέπετε πως αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει.

Για τους Διδύμους, οι ιδιότητες της αλληλεγγύης και της σύνδεσης είναι έντονες σήμερα γιαυτό μπείτε στην διαδικασία να μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας. Ο Άρης έχει αρχίσει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, με ευελιξία μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση έρχεται στο δρόμο σας αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πίστη και θέληση. Η διαίσθησή σας επίσης είναι ιδιαίτερα δυνατή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στις κινήσεις που κάνετε.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο είτε μέσω σκέψεων είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων. Όπως και να έχει στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας, είναι σημαντικό να μείνετε σε μία παραγωγική οδό την ίδια στιγμή που θα κινείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να πάρετε όσο χρόνο πιστεύετε πως χρειάζεται για να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσπαθήστε να εστιάσετε στη γενικότερη εικόνα ώστε να μπορέσετε να βρείτε άκρη σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Ζυγούς, σήμερα δώστε χώρο περισσότερο σε ότι σας ευχαριστεί παρά σε κάτι που είστε υποχρεωμένη/ος να κάνετε. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας χαροποιήσουν και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από δημιουργήματά σας.

Για τους Σκορπιούς, η τάση να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα θα είναι έντονη σήμερα αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα είναι εύκολη υπόθεση. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει ωστόσο θα ήταν καλύτερο να αφήσετε δύσκολες καταστάσεις να τις εξετάσετε μια άλλη στιγμή που θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια.

Για τους Τοξότες, σήμερα οι προθέσεις σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες εξαρχής σε οτιδήποτε κάνετε ιδιαίτερα αν πρόκειται να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στα σχέδιά σας. Με το χέρι στη καρδιά και με ειλικρίνεια προχωρήστε το πρόγραμμά σας υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και μην επιτρέψετε σε άλλα άτομα να επηρεάσουν την αυτοεκτίμηση και την αξία σας.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα αν επιλέξετε να ακολουθήσετε μια οδό την οποία είτε γνωρίζετε καλά είτε είστε πολύ καλά οργανωμένη/ος. Προετοιμαστείτε κατάλληλα και δώστε έμφαση σε ζητήματα που αφορούν την προβολή και την εικόνα σας.

Για τους Ιχθύες, πάρε το χρόνο σας σήμερα και οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Η διάθεσή σας μπορεί να αλλάζει σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας γιαυτό είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και σας συμβαδίζει με τους ρυθμούς σας.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα