12.9 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 27/09 Σήμερα μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού συνδυαστικά με την ευνοική σχέση του Άρη με τον Κρόνο μας βοηθούν να κινηθούμε σήμερα σε περισσότερο σταθερές και ρεαλιστικές βάσεις. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπορεί να φέρνει αναστάτωση και εμπόδια, γιαυτό είναι σημαντικό να επικρατεί η λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία και οι επαφές με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και στόχο μπορούν να προβούν ενδιαφέρουσες σήμερα γιαυτό μην αρνηθείτε προσκλήσεις. Χρησιμοποιείστε όλη σας τη γοητεία σας και λειτουργείστε με πιο ντελικάτο τρόπο.

Για τους Ταύρους, σήμερα η διάθεσή σας είναι καλή οπότε μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες που σας θα βοηθήσουν με κάποιον τρόπο στις δραστηριότητές της καθημερινότητάς σας. Νέες ιδέες και σκέψεις έρχονται υποστηρικτικά σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα η σημερινή για εσάς γιαυτό φροντίστε να μην την σπαταλήσετε δίνοντας την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής καλό θα είναι να περιμένετε λίγο ακόμη πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Για τους Καρκίνους, σήμερα κάνετε διάφορες σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με τα τρέχοντα και αναθεωρείτε υπάρχοντα δεδομένα. Η διάθεσή σας είναι καλή ωστόσο μην ζοριστείτε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να σας αγχώσουν ή ταλαιπωρήσουν περισσότερο από όσο αντέχετε.

Για τους Λέοντες, σήμερα μέσω της επικοινωνίας και τις σχέσεις σας με άλλα άτομα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά καταστάσεις που σας απασχολούν. Ωστόσο, το σημαντικό είναι να κρατήσετε διαλλακτική στάση ότι διαφορετικό και αν προκύπτει στη πορεία, από αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Παρθένους, μπορεί οι καταστάσεις να είναι πιο δύσκολες στην διαχείρισή τους με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας αυτή τη στιγμή ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν σήμερα να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα. Η ανανέωση έρχεται μέσα από απαραίτητες αλλαγές που σκέφτεστε αυτό το διάστημα να κάνετε, αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη πριν τις βάλετε σε εφαρμογή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας μέχρι το βράδυ σας αναζωογονεί και σας βοηθά να κρατήσετε ισορροπίες ανεξάρτητα τί προκύπτει από το εξωτερικό περιβάλλον. Μία δημιουργική κατάσταση σήμερα θα μπορούσε να αναπτερώσει το ηθικό σας.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα και η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη σωστή τους σειρά και γενικότερα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες θα οδηγούν τα βήματά σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε, αλλά θα πρέπει να υπολογίζετε ότι ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός.

Για τους Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις φιλίες και κοινωνικά ζητήματα σήμερα μπορούν να διευθετηθούν καλύτερα γιαυτό δώστε ενέργεια στους συγκεκριμένους τομείς. Απεναντίας, θα πρέπει να προσέξετε ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας μιας και Ερμής επηρεάζει αυτόν τον τομέα και είναι ακόμη ανάδρομος.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να δώσετε την ενέργειά σας. Πράγματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν ή να γίνει έστω ένα επόμενο βήμα, με κάποιον τρόπο.

Για τους Υδροχόους, αν κάτι σήμερα εμποδίζει τα σχέδιά σας (εκτός τον Ερμή ανάδρομο) θα είναι οι δικοί σας προσωπικοί φόβοι. Εξετάστε αν είναι αντικειμενικοί ή αν η απογοήτευση είναι αυτή που σας ωθεί να μην κάνετε συγκεκριμένες δράσεις που θέλετε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό σας και ίσως να νιώθετε μια σχετική κούραση ωστόσο είναι καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα. Πάντα με σύνεση και προσοχή λόγω του Ερμή ανάδρομου και σεβασμό στους δικούς σας χρόνους και τις προσωπικές σας ανάγκες.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα