15.7 C
Athens
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 25/10 Ηλιακή έκλειψη στον σκορπιό – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Σήμερα λίγο πριν τη 1:00μμ πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στη 2η μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού. Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει ιδιαίτερη ορμή και ένταση οι οποίες χρωματίζουν τη συγκεκριμένη περίοδο Εκλείψεων που διανύουμε. Βαθύτερα, κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια προς αξιολόγηση και διερεύνηση. Οι δυναμικές δεν θα λείψουν ωστόσο νέες «ανακαλύψεις» θα βοηθήσουν τη πορεία και εξέλιξη τόσο επαγγελματικών όσο και συναισθηματικών ζητημάτων. Η συμμετοχή της Αφροδίτης στην συγκεκριμένη Έκλειψη μπορεί επίσης να επηρεάσει σχέσεις, συνεργασίες και τομείς που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Να χρειαστεί να γίνουν αναπροσαρμογές ώστε να ξεπεραστούν αβεβαιότητες και να τονωθεί η αυτοεκτίμησή σας.

Οι Εκλείψεις είναι ένα μπλοκάρισμα του φωτός που εκπέμπεται απ τον Ήλιο στη Γη. Αυτό συμβολικά σημαίνει πως η Έκλειψη μπορεί να επηρεάσει μπλοκάροντας το Φως της Συνείδησης (Ήλιος). Διαρκεί συνολικά περίπου 40 ημέρες και ενσωματώνει ψυχοδυναμικές λειτουργικότητες που είναι σε εκκρεμότητα κυρίως από την προηγούμενη ημερολογιακή Έκλειψη (πριν 6 περίπου μήνες).

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το Ασυνείδητο και τις Συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Επειδή “ο Ήλιος της Συνείδησης” σβήνει, η ζωτικότητα όπως και η ευαισθητοποίησή μας σκιάζονται με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε με πλήρη αντικειμενικότητα τα πράγματα και να πάρουμε σοφές αποφάσεις σε θέματα που μας απασχολούν.

Οι Εκλείψεις φέρνουν πάντα μια αναστάτωση και έναν εκνευρισμό ανεξάρτητα τα γεγονότα. Ακόμα και αν δεν υπάρξει κάποιο εξωτερικό γεγονός υπάρχει μια αναστάτωση συνήθως ανάλογη με τα συναισθήματα που κλείστηκαν στο κουτί της Πανδώρας από τις τελευταίες Εκλείψεις, αν όχι και πιο πίσω. Οι Εκλείψεις δεν φέρνουν τίποτα παραπάνω από την εξωτερίκευση των μπλοκαρισμένων συναισθημάτων που έχουμε μέσα μας.

Μια Ηλιακή ‘Έκλειψη έχει να κάνει περισσότερο με θέματα που αφορούν την ιδιαιτερότητα μας, την δουλειά μας, την καριέρα μας, την υπόστασή μας ενώ η Σεληνιακή Έκλειψη που θα λάβει χώρα σε 14 ημέρες στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο περισσότερο τις συναισθηματικές ανάγκες μας οι οποίες χρειάζονται να βρουν τρόπους έκφρασης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού λαμβάνει χώρα σε μία πολύ ιδιαίτερη και βαθιά περιοχή του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Καλό θα είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να έρθει σε επαφή με τις προσωπικές ανάγκες που προκύπτουν αυτή τη στιγμή γιατί το ασυνείδητό σας, σας δείχνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας φορτίσεις και μην αφήσετε τα πράγματα στη τύχη τους. Εσείς δημιουργείτε τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη λειτουργεί ενεργά στη σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να αφουγκραστείτε ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με αυτό που λαχταρά η καρδιά σας και να επιθυμήσετε να το δημιουργήσετε και να το επεκτείνετε. Μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια και δημιουργικές οδούς.

Για τους Διδύμους, εργασιακά ζητήματα κινητοποιεί η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού και πιθανά να έχετε ήδη μπει σε διλλήματα. Είναι σημαντικό να δώσετε περισσότερη σημασία σε ότι νιώθετε και συνδυαστικά με τη λογική σας στάση να δείτε τί είναι αυτό που πραγματικά αξίζει αυτή τη στιγμή να κάνετε. Με το χέρι στη καρδιά και κοιτώντας μέσα από αυτή μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αθέατες μέχρι τώρα πλευρές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να σταθείτε πιο σταθερά στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς ακόμη και αν αρχικά μπορεί να νιώσετε ένα είδος δυσφορίας ή δυσαρέσκειας. Αυτή τη στιγμή μπορεί να ανακαλύψετε πως η οδό η οποία ακολουθείτε δεν είναι η ιδανικότερη για εσάς ή πως κατά τη διάρκεια της πορεία σας έχετε αλλάξει εσείς η ίδια/ο ίδιος. Όλα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή και υπάρχει η εύνοια να βρείτε κάτι πιο ταιριαστό, περισσότερο κατάλληλο για εσάς, γιαυτό καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε ότι έρχεται και κυρίως νιώθετε.

Για τους Λέοντες, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα έλεγα πως είναι εύκολη, μιας και ενεργοποιεί καίρια θέματα και καταστάσεις ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς. Η σταθερότητα και η επιμονή που μοιράζεστε ως κοινά χαρακτηριστικά με το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σας βοηθήσουν στο δρόμο της επιλογής σας ωστόσο θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος αν βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο αλλά ούτε και ακατόρθωτο αν κατανοήσετε πως είναι πραγματικά για το δικό σας καλό και την ροή της ίδιας της εξέλιξής σας.

Για τους Παρθένους, στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον εστιάζει τη δυναμική της η σημερινής Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Σκορπιού με κέντρο εσάς. Μια ανατρεπτική κατάσταση ή κάτι που είναι ουσιαστικά κόντρα ρόλος για εσάς μπορεί να είναι ενεργή και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσαρμοστική διάθεση. Ειδικά, αν πρόκειται για κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα, ωστόσο πάντα σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού σας επηρεάζει σε επίπεδο ασφάλειας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Πράγματα και δεδομένα αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να βρείτε σταθερά πατήματα για να φτιάξετε μια νέα πραγματικότητα, περισσότερο συμβατή με τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Η συγκεκριμένη περίοδος σας θυμίζει πως για να μπορείτε να γίνετε στήριγμα στους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας θα πρέπει πρώτα να είστε υγιής εσείς η ίδια/ο ίδιος «νους και σώματι».

Για τους Σκορπιούς, η Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας φέρνοντας πολλά ερωτηματικά σχετικά με το παρόν όσο και το άμεσο μέλλον και τη πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Η αλήθεια είναι πως βαθιά μέσα σας γνωρίζετε τί πρέπει να κάνετε και πώς να κινηθείτε οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης, κατάλληλο με τη κάθε περίσταση. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία είναι δεδομένη μόνο αν σεβαστείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και χρησιμοποιήσετε χωρίς φόβο αλλά με πάθος τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Για τους Τοξότες, η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι από μόνη της βαθιά οπότε αν νιώθετε κάπως περίεργα είναι απλά θέμα συγχρονικότητας. Πολλές σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή αλλά είναι σίγουρο πως λόγω μιας τάσης υπερβολής δεν είναι όλες χρήσιμες ή αντικειμενικές. Κάντε ένα καλό διαχωρισμό σε πρώτη φάση και σε δεύτερο χρόνο ταξινομήστε τις κατά προτεραιότητα και σημαντικότητα. Η περίοδος των Εκλείψεων διαρκεί περίπου 40 ημέρες, υπάρχει χρόνος για να παρθούν αποφάσεις με ηρεμία και σύνεση, χωρίς βιασύνη.

Για τους Αιγόκερους, σε κοινωνικό επίπεδο κινητοποιείται η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού με κέντρο εσάς φέρνοντας νέα δεδομένα ή/και δικές σας ανάγκες στο προσκήνιο. Το σίγουρο είναι πως με κάποιο τρόπο θα πρέπει να εξετάσετε εκ νέου τον συγκεκριμένο τομέα και να συγχρονιστείτε/συνεργαστείτε/λειτουργήσετε όσο καλύτερα γίνεται με ανθρώπους που ανήκετε στην ίδια ομάδα ή μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Είναι σίγουρο πως μέσα από αυτή τη διαδικασία το όφελος που θα έχετε θα σας ανταμείψει για οποιαδήποτε δύσκολη προσπάθεια κάνετε αυτή τη περίοδο.

Για τους Υδροχόους, ιδιαίτερα έντονη στιγμή για εσάς με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού να ενεργοποιεί κομβικά σημεία του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Οι σκέψεις καθώς και τα γεγονότα μπορεί να είναι πολλά αυτή τη περίοδο και ίσως να έχετε μπει σε διλλήματα. Όπως και να’ χει είναι σημαντικό να εστιάσετε σε αυτό που σας λέει και η καρδιά σας. Αν το συνδυάσετε με την λογική σειρά που συνήθως ακολουθείτε είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα η οποία θα εκπλήξει ακόμη και εσάς. Ακούστε τη καρδιά σας και αφουγκραστείτε το κάθε τι που προκύπτει αυτές τις ημέρες όσο δύσκολη και αν είναι αυτή η διαδικασία.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς ακόμη και αν αρχικά νιώσετε πως εμπόδια ή δυσκολίες προκύπτουν ξαφνικά στο δρόμο σας. Καλό θα είναι να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε πόση αντικειμενικότητα υπάρχει σε αυτές τις δυσκολίες. Αν οι φόβοι σας είναι υπερβολικοί και αν μπορείτε να βρείτε εναλλακτικές διεξόδους. Είναι σίγουρο πως ένα ποσοστό δραματοποίησης είναι υπαρκτό το οποίο δυσκολεύει την πορεία και εξέλιξη μιας κατάστασης η οποία αντικειμενικά μπορεί να δουλέψει και να προχωρήσει παραγωγικά με πιο εύκολο τρόπο.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα