13.7 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 24/10 Αφροδίτη στον σκορπιό – Ευκαιρία να κατανοήσετε τι έχει πραγματικά αξία για εσάς – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 15 Νοεμβρίου θα έλκει τη δύναμη της Αλήθειας, της Πίστης, του Μυστηρίου και οτιδήποτε δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Τίποτα ρηχό και χωρίς πάθος δεν θα είναι αποδεκτό την συγκεκριμένη περίοδο και με αρωγό την διαίσθησή σας θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε διαδρομές στις οποίες θα δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε περισσότερο, να αγαπηθείτε περισσότερο, να φτάσετε πιο κοντά στη πηγή, εκεί που υπάρχει ο θησαυρός που περιμένει να τον κατακτήσετε. Δώστε χώρο στο συναισθήματά σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα βοηθήσει κυρίως σε δικές σας εσωτερικές διεργασίες. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα έρθουν στην επιφάνεια βαθύτερες επιθυμίες για να βρείτε δημιουργικούς τρόπους έκφρασης. Είναι σημαντικό να μείνετε προς αυτή την οδό γιατί η δυναμική είναι έντονη και δεν θα πρέπει να καταστείλετε επιθυμίες και όνειρα που θα κινητοποιηθούν για κανέναν λόγο.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα κινηθεί απέναντί σας μέχρι μέσα Νοεμβρίου κινητοποιώντας οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνδέσεις σας και τις συνεργασίες. Η ανάγκη να νιώσετε έντονα συναισθήματα, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε θα έρθει σε πρώτο πλάνο, ωστόσο θα πρέπει να γίνει μια καλή αξιολόγηση και επανατοποθέτηση ώστε να προχωρήσετε πιο σταθερά και να νιώσετε πραγματικά χαρά.

Για τους Διδύμους, διάφορα εγχειρήματα στην εργασία σας και την καθημερινή σας ρουτίνα ενεργοποιεί η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και να μπορέσετε να αναπτύξετε και να δημιουργήσετε πιο σταθερές βάσεις σε αυτό που ήδη ασχολείστε. Αρκετά δημιουργική περίοδος κατά την οποία δεν θα λείψουν τα έντονα συναισθήματα και τα πείσματα (είτε από εσάς είτε από τους άλλους προς εσάς).

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευεργετικό το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού για εσάς διεγείροντας οτιδήποτε μπορεί να αναπτυχθεί και είναι ωφέλιμο για εσάς. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα υπάρχουν αρκετές πηγές έμπνευσης για να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα και άνθρωποι θα είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Ευκαιρία για να ερωτευτείτε σε πολλά επίπεδα αρκεί να παραμερίσετε περιττούς φόβους.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού, προσωπικής ζωής ή/και οικογένειας φέρνει στο προσκήνιο η Θεά Αφροδίτη για εσάς μέχρι μέσα Νοεμβρίου για εκ νέου αξιολόγηση. Διάφορα ερωτήματα που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς θα σας απασχολήσουν και είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης έχει έναν λυτρωτικό χαρακτήρα αρκεί να μπείτε στη παραπάνω διαδικασία με το χέρι στη καρδιά.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει σε επικοινωνιακά ζητήματα και στις επαφές σας με τα άτομα που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα μπορέσετε να περάσετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας με ειλικρίνεια και ευθύτητα. Να αναδείξετε με σθένος τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε τις καταλληλότερες συνθήκες ώστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα τόσο εσείς όσο και οι άνθρωποι που είναι κοντά σας.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη άφησε το ζώδιό σας και πέρασε το ζώδιο του Σκορπιού δίνοντας την ευκαιρία να αφομοιωθούν καλύτερα τα συμβάντα του τελευταίου διαστήματος. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα υπάρξει η δυνατότητα να κάνετε τους απαραίτητους διαχωρισμούς και να προχωρήσετε μπροστά με στήριγμα μόνο ότι είναι ωφέλιμο για το παρόν και το μέλλον σας. Θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε σωστά τί είναι αυτό που πραγματικά αξίζει να έχετε μαζί σας στις αποσκευές σας.

Για τους Σκορπιούς, γενικότερα στη ζωή σας δεν σας αρέσουν οι μεσοβέζικες λύσεις και οι ενδιάμεσες καταστάσεις πόσο μάλλον τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου η Θεά της Αγάπης και της Δικαιοσύνης θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε ακόμη καλύτερα τις καταστάσεις που είναι ανοιχτές και τα δεδομένα που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα ώστε να προβείτε στις πιο αποτελεσματικές δράσεις. Η αποφασιστικότητα, η σταθερότητα η σιγουριά καθώς και η διορατικότητά σας εντείνονται και θα λειτουργήσουν καθοριστικά στα επόμενα βήματά σας.

Για τους Τοξότες, για όλα υπάρχει ο σωστός χρόνος ωστόσο η κατάλληλη προετοιμασία είναι το Α και το Ω σε κάθε περίπτωση. Εκεί θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω σας για να μπορέσετε να ακολουθήσετε τη πιο δημιουργική οδό. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας η οποία θα είναι έντονη και ιδιαίτερα βοηθητική σε αυτή τη περίοδο της ζωή σας. Κρυφές πτυχές πραγμάτων έρχονται στην επιφάνεια.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα οικεία είναι τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού μιας και έχετε εκ φύσεως τη τάση να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό το οποίο θα προστεθεί μέχρι μέσα Νοεμβρίου είναι ένα μεγαλύτερο ποσοστό ευελιξίας και η τάση να έχετε μια πιο δίκαιη στάση από ότι κυρίως σε κοινωνικά θέματα. Η ανάπτυξη είναι παρούσα και μπορείτε να λάβετε εύσημα από την εργασία που έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Για τους Υδροχόους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν υπόσχεται μια περίοδο μέχρι μέσα Νοεμβρίου εύκολη, μιας και άλλες πλανητικές δυναμικές σας βάζουν σε διάφορες διεργασίες και πιθανά διλλήματα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη θέση της Θέας Αφροδίτης θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε ευκολότερα από εμπόδια τα οποία νιώθετε πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είτε αφορά τον εργασιακό είτε τον προσωπικό σας χώρο.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοική η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς μέχρι μέσα Νοεμβρίου μιας και ανανεώνει κυρίως τη πίστη σε ένα ξεχασμένο ιδανικό/όραμά σας. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περιοχές και νέα εδάφη τα οποία θα σας δώσουν νέες εμπειρίες και θα αποκτήσετε χρήσιμα βιώματα. Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι το δικαίωμά που έχετε για προσωπική επιλογή σε πράγματα που σας αφορούν άμεσα.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα