17.7 C
Athens
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 22/07 Ήλιος στον Λέοντα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Σήμερα το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες δίνοντας ευκαιρίες να έρθουμε σε επαφή με τα πιο δημιουργικά κομμάτια του εαυτού μας. Η σφοδρότητα θα είναι έντονη και η ανάγκη να αφοσιωθούμε σε ένα σκοπό, μέσω του οποίου, θα λάμψουμε και θα μπορέσουμε να εξωτερικεύσουμε τα ταλέντα μας, θα οδηγεί τα βήματά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δημιουργικές διεξόδους φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες. Ευκαιρίες για να πάρετε χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα και δυνατότητες να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας δώσει δύναμη να συνεχίσετε στην οδό της επιλογής σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ωστόσο μείνετε σε ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει προσωπικά σας κυρίως ζητήματα και την ιδιωτική σας ζωή. Η επιθυμία να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία στους παραπάνω τομείς θα παρακινεί τα βήματά σας ωστόσο η κινητήριος δύναμη θα είναι η ανάγκη σας να ζήσετε κάτι ξεχωριστό το οποίο θα αντέξει στο χρόνο. Βρείτε ανθρώπους που μπορούν να σταθούν πραγματικά δίπλα σας και στο ύψος των περιστάσεων.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις σας με τον Ήλιο στον Λέοντα παίρνουν φωτιά μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και θα σας δοθούν ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θέλετε, να ανταλλάξετε πληροφορίες και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά τις σχέσεις σας. Επίσης, θα είναι ευνοϊκή περίοδος για να επανεξετάσετε τα δεδομένα στους παραπάνω τομείς και να εστιάσετε σε ότι σας ενώνει με τα άλλα άτομα παρά σε ότι σας χωρίζει.

Για τους Καρκίνους, τις αξίες σας κυρίως, θα φωτίσει ο Ήλιος στον Λέοντα, για τις επόμενες 30 ημέρες είτε αφορά τις συναισθηματικές είτε τις υλικές. Θα βοηθηθείτε στο να ξεχωρίσετε πιο εύκολα τί αξίζει να δώσετε την προσοχή και την ενέργειά σας. Επίσης, είναι ιδανική στιγμή για να εξετάσετε εκ νέου οικονομικά ζητήματα και ότι αφορά τις πηγές εσόδων σας στο σήμερα.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εσάς η οποία σχετίζεται όχι μόνο με τις επόμενες 30 ημέρες αλλά για τους επόμενους 12 μήνες. Αξιοποιήστε παραγωγικά το χρόνο σας και δείτε τους εναλλακτικούς δρόμους που φωτίζονται αυτή τη στιγμή, μέσω των οποίων μπορείτε να καταφέρετε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και να έρθουν οι απολαβές.

Για τους Παρθένους, νέα πεδία δράσης φέρνει ο Ήλιος στον Λέοντα αλλά μέσα από συγκεκριμένες διεργασίες δικές σας και μετά από αρκετή σκέψη. Για τις επόμενες 30 ημέρες η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορεί να σας καθοδηγήσει προς την οδό που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και τα όνειρα που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο. Αφήστε την φαντασία σας να ξεδιπλωθεί και να σας βοηθήσει στο έργο σας.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Για τις επόμενες 30 ημέρες δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν να έρθουν ή να αναπτυχθούν και να επεκταθούν τα ήδη υπάρχοντα, οπότε καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός και δεκτική/ός σε ότι νέο έρχεται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες φωτίζει ο Ήλιος στον Λέοντα, φανερώνοντας την δημιουργική οδό που μπορείτε να ακολουθήσετε από δω και πέρα. Η διαδρομή μπορεί να μην είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, απεναντίας αρκετή δουλειά σας περιμένει, ωστόσο είναι σίγουρο πως κατέχετε τα θέματα και μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες ή τα εμπόδια με τον καλύτερο λειτουργικό τρόπο, προς τον στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Λέοντα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας δώσει απλόχερα την εύνοια να εξερευνήσετε νέα εδάφη και να ανακαλύψετε νέες πηγές δημιουργίας και έκφρασης. Μια πολύ σημαντική στιγμή για εσάς ωστόσο γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις και θα πρέπει να δείξετε σεβασμό στον απατούμενο χρόνο ωρίμανσης.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθιές πτυχές του εαυτού σας και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα και προσδοκίες οι οποίες για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω. Οι επόμενες 30 ημέρες θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και κυρίως αναγεννησιακές μιας και η αλλαγές είναι το σημαντικότερο μέρος της εξέλιξής σας σε όλα τα επίπεδα. Δώστε προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα, περιουσιακά και συγγενείς.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Επίσης, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείξετε στους ανθρώπους γύρω σας τις ικανότητές σας, τα ταλέντα σας και να πάρετε χαρά μέσα από επιτεύξεις για τις οποίες έχετε δουλέψει σκληρά και έχετε δώσει μεγάλο μέρος της ενέργειά σας το προηγούμενο διάστημα.

Για τους Ιχθύες, με τον Ήλιο στους Ιχθύες μπορείτε να κινηθείτε πιο σταθερά σε πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία. Για τις επόμενες 30 ημέρες η ελευθερία κινήσεων θα είναι σημαντική για εσάς και θα πρέπει να κάνετε πράγματα εστιάζοντας στα συναισθήματά σας και αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα