12.9 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 19/07 Ερμής στον Λέοντα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Μέχρι 4 Αυγούστου ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί εμπνευσμένες σκέψεις και δίνει θάρρος στις κινήσεις μας. Η ελπίδα αναζωπυρώνεται και η ανάγκη να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα και να ερωτευτούμε ένα σκοπό θα είναι έντονες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, νέα εγχειρήματα προκύπτουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ή προχωρούν υπάρχοντα τα οποία είναι σε ήδη εξέλιξη. Μέχρι αρχές Αυγούστου βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια σας και κατακτήστε κάτι που προσδοκάτε. Ερωτευτείτε, αγαπήστε και αγαπηθείτε.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις σας και τις συνδέει με την καρδιά σας. Μέχρι αρχές Αυγούστου ζητήματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσουν και θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές ώστε να νιώθετε περισσότερο ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος. Πάρτε ικανοποίηση από ότι κάνετε.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Αυγούστου θα σας βοηθήσει κυρίως σε επικοινωνιακά ζητήματα και τις επαφές σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Θα σας στηρίξει να μπορέσετε να περάσετε πιο εύκολα τα μηνύματά σας και να γίνετε περισσότερο κατανοητή/ός σχετικά με τις επιθυμίες και προσδοκίες σας. Συναντήσεις και κοντινά ταξίδια ευνοούνται.

Για τους Καρκίνους, η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι εστιασμένη κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέχρι αρχές Αυγούστου σας δίνεται η ευκαιρία με θάρρος και τόλμη να διεκδικήσετε ότι δικαιούστε στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Λέοντες, πολύ σημαντική περίοδος μέχρι αρχές Αυγούστου μιας και ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής περνά από το ζώδιό σας. Οι εμπνεύσεις θα είναι έντονες και θα μπορέσετε ευκολότερα να προσανατολιστείτε προς την οδό η οποία υπόσχεται να σας βοηθήσει να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να κερδίσετε τον θαυμασμό από τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Παρθένους, νέες σκέψεις και δεδομένα σας βάζουν στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να κάνετε απαραίτητες αλλαγές ώστε να απαλλαγείτε από περιττά βάρη. Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Αυγούστου ανοίγει το δρόμο για να μπορέσετε να πάρετε ικανοποίηση από την εργασία που κάνετε είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθά η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκταθείτε, να γνωριστείτε και να προβάλετε τα ταλέντα σας. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε ότι έρχεται με εγκαρδιότητα και ένα μεγάλο χαμόγελο. Δεν ξέρετε ποτέ τί μπορεί να προκύψει στη πορεία.

Για τους Σκορπιούς, η ενέργεια του Ερμή περνώντας από το ζώδιο του Λέοντα μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητη και παρορμητική για τα δικά σας γούστα ωστόσο μην κάνετε πίσω για κανέναν λόγο. Εξετάστε τα πράγματα, όπως πολύ καλά κάνετε, αλλά αφεθείτε και στη ροή ώστε να ανανεωθούν τα λιμνάζοντα νερά και να έρθουν νέα πράγματα στη ζωή σας. Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να πάρετε χαρά και ικανοποίηση από προσωπικά επιτεύγματα, ακόμη και αν θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες αλλαγές.

Για τους Τοξότες, νέες και καινοτόμες ιδέες φέρνει για εσάς ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι αρχές Αυγούστου. Ευκαιρίες θα προκύψουν σε όλα τα επίπεδα και θα μπορέσετε να ανακαλύψετε νέα εδάφη μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας και ότι νέο προκύπτει μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να βρείτε νέους στόχους οι οποίοι θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα δικά βαθύτερα όνειρα. Μπορεί μέχρι αρχές Αυγούστου να νιώσετε έναν αναβρασμό κυρίως σε ψυχικό επίπεδο ωστόσο αυτή είναι μια εσωτερική διεργασία η οποία πρέπει να γίνει ώστε να απαλλαγείτε από ότι δεν είναι πια χρήσιμο στη ζωή σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι αρχές Αυγούστου σας βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε συμβάλουν και άλλοι άνθρωποι για να ολοκληρωθεί. Το ηγετικό σας ταλέντο μπορεί να φέρει αποτελέσματα και κυρίως να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να οριοθετήσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι λίγο στον αέρα αυτή τη περίοδο θα είναι έντονη με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Μέχρι αρχές Αυγούστου θα σας δώσει το απαραίτητο σθένος και την δύναμη να το κάνετε αλλάζοντας τα δεδομένα και βελτιώνοντας δραστηριότητες οι οποίες είναι κινητοποιημένες στην καθημερινή σας ζωή. Μην διστάσετε. 

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα