12.9 C
Athens
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 11/10 Δείτε τι θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 31/10 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Ο Ερμής μπήκε ξανά στο ζώδιο του Ζυγού, σε ορθόδρομη πορεία, μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία ζητήματα που σχετίζονται με το τελευταίο δίμηνο φαίνεται να αρχίζουν να μπαίνουν σε μία πιο σταθερή και λειτουργική οδό. Επικοινωνήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που πιστεύετε πως μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σας και συνεργαστείτε με ομάδες ατόμων που μέσω της συνεργασίας θα μπορέσετε να στηρίξετε ένα κοινό όραμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής θα βρίσκεται ξανά απέναντί σας μέχρι τέλος Οκτωβρίου φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στον τομέα «σχέσεις και συνεργασίες». Τώρα, σε ορθόδρομη πορεία πια, ο συγκεκριμένος πλανήτης θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογές τα σχέδιά σας στους παραπάνω τομείς. Θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσετε τις ανανεωμένες ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας ή/και συνεργάζεστε.

Για τους Ταύρους, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας άλλαξαν λόγω διάφορων καταστάσεων που έφερε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία το προηγούμενο διάστημα. Τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τις αλλαγές που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε ή να προσαρμόσετε νέες ιδέες που έχετε σκεφτεί. Ο σκοπός είναι να νιώθετε οικεία και όμορφα στο περιβάλλον που βρίσκεστε. Αυτό είναι κάτι που μόνο με προσωπική δουλειά και επένδυση ενέργειας μπορεί να γίνει.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής επέστρεψε μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση ιδιαίτερα ευνοική για εσάς. Μπορεί κατά την ανάδρομή του πορεία, ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, να έφερε διάφορες καταστάσεις στην επιφάνεια, ωστόσο η απλότητα, η ομορφιά και η δημιουργική σας τάση μπορούν αυτή τη στιγμή να αλλάξουν πολλά πράγματα φέρνοντας νέες επεκτατικές ευκαιρίες.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος έφερε προσωπικά ζητήματα ή κάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένεια στην επιφάνεια το τελευταίο δίμηνο. Τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου ο Ερμής στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή αυτές τις σκέψεις που κάνατε και με διαλλακτική στάση να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με ότι αντικειμενικά μπορεί να γίνει και οι προσδοκίες σας να είναι ρεαλιστικές ώστε να πάρετε χαρά και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον γύρω σας. Κατά την ανάδρομή του πορεία σας βοήθησε να επεξεργαστείτε καλύτερα τα τρέχοντα δεδομένα και να μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε κάποιες καταστάσεις. Ο σκοπός είναι να νιώθετε περισσότερο σε αρμονία με το «χώρο» γύρω σας και αυτό μπορεί να συμβεί αν επενδύσετε την ενέργειά σας προς αυτή τη κατεύθυνση μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Για τους Παρθένους, προβληματισμοί ήρθαν το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο ωστόσο τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου, που θα βρίσκεται στη θέση που άρχισε την ανάδρομή του κίνηση, στο ζώδιο του Ζυγού, θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια που κάνατε κυρίως σε ζητήματα ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μην φοβάστε να θέσετε ενήλικα όρια.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής επέστρεψε στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Η αλήθεια είναι πως η ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, σας έβαλε σε διλλήματα ή έστω σε σκέψεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθείτε ώστε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Κατά την ανάδρομη του πορεία δεν ήταν εύκολο να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας, ωστόσο μπορέσατε να θέσετε προτεραιότητες. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να προβείτε σε συγκεκριμένες και καλά οργανωμένες δράσεις.

Για τους Σκορπιούς, σε σκέψεις σας έβαλε ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού κατά την αναδρομή του πορεία και τώρα ήρθε η στιγμή να τις κάνετε πράξη. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, στην ίδια θέση που άρχισε την ανάδρομη του πορεία, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του τελευταίου διμήνου για να αποφορτιστείτε τελειωτικά από το περιττό βάρος που έχετε στους ώμους σας. Δείτε τα πράγματα απόλυτα αντικειμενικά και δράστε κατά βούληση.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο θα δράσει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τέλος Οκτωβρίου, βοηθώντας σας να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους μέσα από πολύ συγκεκριμένες ενέργειες που καλείστε να κάνετε. Η επανατοποθέτηση και τα βιώματα του τελευταίου διμήνου θα βελτιώσουν τη στάση σας απέναντι σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και προσδοκάτε να καταφέρετε να κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού σας έβαλε το τελευταίο δίμηνο σε διαδικασία αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών σε επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου υπάρχει η εύνοια να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε κάνει και τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί προς την ολοκλήρωση και την επέκταση που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού λειτουργεί αρκετά ευνοϊκά για εσάς και τα σχέδια που κάνατε κυρίως το τελευταίο δίμηνο. Από σήμερα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις που κάνατε ώστε να μπορέσετε να τοποθετηθείτε καλύτερα στο δρόμο της επιλογής σας. Η ανάγκη να εξερευνήσετε νέα εδάφη ή να βιώσετε πιο έντονα συναισθήματα μέσα από την όποια επιτυχία, θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Ιχθύες, η ανάδρομη πορεία του Ζυγού το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας έβαλε σε βαθύτερες σκέψεις, ωστόσο σας βοήθησε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία. Από σήμερα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ο αγγελιοφόρος των Θεών, στο ίδιο ζώδιο, σας ωθεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την εμπειρία και γνώση και να κάνετε πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες δεν θα πρέπει να λησμονηθούν ξανά για κανέναν λόγο.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα