13.7 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Ζώδια 07/11 Λίγο πριν την αυριανή σεληνιακή έκλειψη – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ανοίγουν το δρόμο για την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα πραγματοποιηθεί τις μεσημεριανές ώρες. Ήδη η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο μας βάζει στην διαδικασία να έρθουμε σε επαφή με πολύ προσωπικά μας ζητήματα και διάφορες σκέψεις γύρω από τη συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλουμε να έχουμε/φέρουμε στη ζωή μας είναι στο μυαλό μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έναν αέρα ανανέωσης ζητούν τα πλανητικά δρώμενα να φέρετε στη ζωή σας ξεκινώντας από μικρές ωστόσο πολύ σημαντικές αλλαγές. Ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με τα κοινωνικά, τα οικονομικά και γενικότερα ότι έχει αξία για εσάς μπορείτε αυτή τη στιγμή με τις δράσεις σας να κάνετε τη διαφορά.

Για τους Ταύρους, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις σας επηρεάζουν έντονα μιας και λαμβάνουν χώρα στον άξονά σας με τον Σκορπιό απέναντι. Η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας, σας επηρεάζει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο γιαυτό θα πρέπει να δείτε με ηρεμία και ίσως σε λίγες ημέρες (όχι σήμερα και αύριο) ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες πιο σοβαρά.

Για τους Διδύμους, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις φέρνουν διάφορες σκέψεις σχετικά με το πώς θέλετε να χειριστείτε ορισμένα πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στο σήμερα της ζωής σας. Σήμερα δώστε χώρο και ενέργεια μόνο σε ότι σας κάνει να νιώθετε χαρά ή τουλάχιστον δεν σας επιβαρύνει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την εργασία σας είναι κινητοποιημένα λόγω της συγκεκριμένης περιόδου Εκλείψεων που διανύουμε. Ακόμη και αν ξαφνικά εμπόδια σας κρατούν πίσω από όνειρα και προσδοκίες δώστε χώρο και κυρίως χρόνο σε κάτι που σας ηρεμεί και ασχοληθείτε ξανά με τα τρέχοντα σε λίγες ημέρες.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή την περίοδο και είναι αλήθεια πως δεν έχετε άδικο να θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο ότι σας απασχολεί. Καλό θα είναι να επιλέξετε την πιο ορθή, όχι την πιο σύντομη διαδικασία και να προχωρήσετε χαλαρά ειδικά σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ή την καριέρα σας. Όλα θα γίνουν στους χρόνους τους.

Για τους Παρθένους, νέες ιδέες φέρνουν οι συγκεκριμένες Εκλείψεις και ειδικά η αυριανή Σεληνιακή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εμπνεύσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μοιραστείτε τις με τους κατάλληλους ανθρώπους και ανταλλάξτε πληροφορίες οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή τη στιγμή και στο άμεσο μέλλον.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε υγιής ισορροπίες αυτή τη στιγμή ωστόσο είναι μια δύσκολη περίοδος και για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας για διάφορους δικούς τους λόγους. Μπορείτε να μείνετε εστιασμένη/ος σε αυτό που «δικαιούστε» ωστόσο μην το απαιτήσετε πριν περάσει και η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη γιατί τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα.

Για τους Σκορπιούς, η Σεληνιακή Έκλειψη απέναντί σας αύριο επηρεάζει κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με ότι πιο δημιουργικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και αναπτύξτε το. Το κάθε τι έχει δύο πλευρές και εσείς μπορείτε να ταυτιστείτε/ασχοληθείτε με την πιο ενδιαφέρουσα.

Για τους Τοξότες, οι σκέψεις αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πολλές και ποικίλες και να σας δίνουν πολλές πληροφορίες αλλά για να κάνετε αποτελεσματικές κινήσεις θα πρέπει να τις ταξινομήσετε πρώτα με ηρεμία και προσοχή. Δείτε τα πράγματα σφαιρικά και κυρίως αντικειμενικά.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και κυρίως η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας ωθούν να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Αφήστε οτιδήποτε άλλο για λίγο στην άκρη και δώστε τη δυναμική σας προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, δύσκολη η περίοδος των Εκλείψεων και η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας «πιέζει» να αφήσετε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια δημιουργικά στη ζωή σας. Η όποια «αντίσταση» είναι κυρίως από μέρους σας, οπότε μπείτε συνειδητά στην διαδικασία να (ξανά)δείτε ότι σας αφορά άμεσα και χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή με κάποιον τρόπο.

Για τους Ιχθύες, δυνατά όνειρα και εμπνεύσεις έχουν φέρει οι συγκεκριμένες Εκλείψεις με κέντρο εσάς μέσα από τις οποίες μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα αυτό το διάστημα. Η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους κυρίως πλευρά ώστε να μπορέσετε να σταθείτε πιο σταθερά στο δρόμο σας.

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα